Mad

Yoghurt, sød kartoffel & burger

Godmorgen, så blev det mandag igen og en ny uge. Mine planer for ugen indtil videre er et venindebesøg, redaktionsmøde med Sustain Daily, mødregruppe, måske en valgdebat og så en kageaftale på fredag. Det kan jeg vist lige klare fordelt på fem dage.

^ Sådan skrev jeg søndag aften i den tro, at jeg kunne nå at skrive indlægget færdigt og indstille det til mandag morgen. Det skete ikke, så nu får I det på en onsdag i stedet :)

Lad os kaste et blik på tre måltider, jeg har spist for nylig:

Til morgenmad har jeg spist en bolle med peanutbutter og chokoladepålæg, drukket et glas juice, som en fra min mødregruppe havde efterladt, spist en skål kokosyoghurt med müsli og drukket en kop te.

Til frokost i sidste uge spiste jeg bagte sødkartoffelfritter, hummus og grønt. Alt sammen noget, jeg havde forberedt i forvejen om søndagen – totalt godt trick. Det samme skete desværre ikke i søndags, men her er et par idéer til ting man kan forberede til ugens frokoster: kogte kartofler – linsedeller – hummus – bagte rodfrugter – en stor portion dhal – belugalinser og grønt til salat – en stor kålsalat.

Til aftensmad spiste jeg burger! Halleluja! Det var en rest fra dagen inden, hvor min familie var på besøg, og de blev SÅ gode. Bøfferne er lavet efter en opskrift i Mia Sommers bog “Vegansk velvære”, og de er primært lavet af bønner, ris og champignon.

Det var tre måltider! Af ren nysgerrighed: Hvad er det lækreste I har fået at spise i denne uge indtil videre?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

7 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  15. november 2017 at 13:18

  Vi har flottet os og fået Aarstidernes vegetarkasse denne uge, og i går stod den på den lækreste shakshuka, som der er rester af til frokost.

  • Besvar
   Emma
   15. november 2017 at 13:49

   Luksus! Og ekstra luksus med rester, det er det bedste!

 • Besvar
  Anne
  15. november 2017 at 13:59

  Pitabrød m. hjemmelavede falafler må vist tage prisen for det bedste i denne uge. Der er ikke meget, der slår nykogte, spicy falafler dryppet med sambal oelek for at give snot og en øm hals kamp til stregen. Ellers var jeg også ret tilfreds med min madpakke mandag: en kikærtecurry- og risrest fra lørdag. To dages hvil i køleskabet havde gjort curryen megalæx!

  • Besvar
   Emma
   15. november 2017 at 17:34

   Ej men det lyder jo så godt! Det er i og for sig længe siden, at jeg har spist en god curry, det tror jeg skal på min liste!

 • Besvar
  Ida
  16. november 2017 at 12:07

  Hjemmelavet pizza! En med sauterede løg, grønkål og cheddar og en med sauterede løg, rødbeder, mozarella og cheddar. SÅ godt! :) Grønkål på pizza er en undervurderet spise.

  • Besvar
   Emma
   17. november 2017 at 08:05

   Uhm, det lyder godt! Bliver kålen sådan chipsagtig?

   • Besvar
    Ida
    17. november 2017 at 10:30

    Ja, lige præcis! Prøv det!

  Skriv en kommentar