Mad 2 Perspektiv

Vild aftensmad

Jeg har været på min jomfru-byhøst. Efter lidt overvejelser besluttede jeg mig for at plukke ramsløg fra Assistens Kirkegård. Og det bliver  ikke sidste gang, kan jeg afsløre! En lillebitte omvej på vej hjem fra arbejde og en hvidløgslugtende taske senere (næste gang husker jeg en pose…) stod jeg i hvert fald klar i køkkenet med ramsløg, en opskrift og min stavblender. Det kom der det her ud af: Hold nu op, hvor smagte det godt!! Hvide asparges og grøn salatsyre var fra Fødevarefællesskabet, mungbønnerne havde jeg lige købt dagen inden på tilbud.  Pestoen blev så fint grøn, og de hvide asparges var de lækreste, jeg nogensinde har spist; de smagte af nødder. Næste dag hapsede jeg resten af bønnerne til frokost. Stor høstsucces.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

  • Besvar
    linda
    14. maj 2012 at 08:58

    det lyder simpelt & sundt. hvordan tilbereder du i øvrigt de hvide asparges? jeg må også på jagt. måske vi mødes i krattet?

    • Besvar
      Emma
      14. maj 2012 at 10:47

      Dem skrællede jeg og kogte dem i kort tid. Åh, det kunne være så hyggeligt at mødes i krattet. To skygger, der kommer snigende med hver deres urtesaks højt hævet – og så var det bare os!

  • Besvar
    linda
    15. maj 2012 at 14:47

    nå ja, man skal skrælle dem. aha – det var faktisk brugbart at få genopfrisket det. jeg har virkelig ikke særlig meget asparges-viden, så tak! det lyder i øvrigt som en fin, lille novelle med titlen “i krattet – med urtesaksen”

  • Besvar
    » En skov af mad emma slebsager
    21. november 2012 at 20:34

    […] har tidligere skrevet om Byhøst og ramsløg fra Assistens Kirkegård. Men det her, det slår min beskedne byhøst med længder! I Seattle vil de lave en spiselig skov: […]

  • Skriv en kommentar