Interviews

Video: Spørgerundesvar

Ah, søndag aften. Helt klart et af mine bedste tidspunkter på ugen – sådan et, hvor det er helt tilladt bare at være slatten og spise kage. Jeg har brugt det sidste stykke af eftermiddagen på at få gjort spørgerundevideoen klar, og her den – en ordentlig omgang svar på alt fra hvilken shampoo jeg bruger, til om jeg drømmer om at få børn.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

12 kommentarer

 • Besvar
  Mo
  23. oktober 2016 at 21:48

  Sikke en fin video!
  Jeg bed lige mærke i, at du sagde du ikke kan lide bladselleri. Det er ærligt indrømmet heller ikke min yndlings grøntsag, men jeg fik en gang et tip om at spise det med peanubutter og rosiner. Og det er virkelig blevet en af mine yndlingssnacks. Det er som om at smagen af sellerien forsvinder lidt, og i stedet bliver en dejlig frisk og sprød kontrast til peanutbutteren. Og rosinerne sætter lige prikken over i’et :)
  Det bliver ofte kaldt “ants on a log” og du kan se lidt billeder af det her: https://www.google.dk/search?q=celery+peanut+butter+and+raisins&espv=2&biw=1422&bih=682&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1l5Pl1_HPAhWGCJoKHb2JC9cQ_AUIBigB&dpr=1.35

  • Besvar
   Emma
   24. oktober 2016 at 19:27

   Åh, det har jeg faktisk godt hørt om, tak! Det skal jeg helt sikkert prøve. Alt smager jo godt druknet i peanutbutter ;)

 • Besvar
  Agnete
  26. oktober 2016 at 15:10

  Hej Emma!
  Kender du http://www.refurb.dk ? Der kan du købte brugte computere, som fungerer som nye og har 2 års garanti. Min far købte en derfra, som han har været glad for. :)

  • Besvar
   Emma
   27. oktober 2016 at 09:43

   Ja, den har jeg godt kig på :) Tak for tip!

 • Besvar
  Mathilde
  29. oktober 2016 at 09:07

  Hej Emma :-)
  Du siger I videoen, at du tænker over hvilken bank og hvilket mobilselskab du har. Kan du uddybe det lidt?

  Med venlig hilsen
  Mathilde

  • Besvar
   Emma
   29. oktober 2016 at 11:44

   Det kan du tro :) Bankerne investerer jo deres penge i forskellige ting, og derfor har jeg valgt Merkur, som kun støtter bæredygtige projekter frem for fx Danske Bank, som ikke har samme etiske linje. Mht mobilselskab har jeg valgt Green Speak, som donerer deres overskud til seje ting i stedet for at give mega lønninger. Håber jeg huskede at nævne elselskab også – der kan man jo vælge et, som støtter vedvarende energi.

   I det hele taget synes jeg det er spændende at tænke over, hvordan man kan give sine penge til nogen, som gør verden bedre – og gerne på måder, hvor man kun skal ændre noget én gang, fx skifte bank eller elselskab, og så arbejder det i baggrunden af ens liv derefter :)

 • Besvar
  Pia
  29. oktober 2016 at 11:52

  Sådan en hyggelig lille video. Jeg skulle lige til at spørge om det samme som Mathilde, så endnu en bøn om uddybning herfra :)

  • Besvar
   Emma
   29. oktober 2016 at 12:24

   Tak! Håber du kan bruge det svar, jeg skrev til Mathilde – ellers må du endelig spørge igen.

 • Besvar
  Mathilde Christensen
  6. november 2016 at 11:50

  Hvilke skønhedsprodukter bruger du til hverdag? Bruger du nogle bestemte produkter til barbering?

  • Besvar
   Emma
   7. november 2016 at 11:15

   Hej Mathilde! Jeg bruger ikke så mange produkter – shampoo, deo, en håndcreme – og nogle gange mascara :) Bruger ikke noget særligt til barbering, bare lidt sæbe eller shampoo.

   • Besvar
    Mathilde Christensen
    7. november 2016 at 12:33

    Kan du anbefale en god deo?

    • Besvar
     Emma
     7. november 2016 at 12:40

     Jeg har skiftet lidt mellem at bruge en hjemmelavet af kokosolie + natron, en købt roll-on fra supermarkedet og en “naturlig” fra helsekosten. Lige nu bruger jeg en fra Neutral :) Tror det er meget personligt, hvad der passer en i forhold til deo. Jeg kan fx mærke, at kokosolievarianten holder op med at fungere for mig efter et par måneder, så derfor skifter jeg mellem den og noget andet.

  Skriv en kommentar