Mad

Veganske pandekager med blåbær

I torsdag vågnede jeg kvart over syv i et lyst værelse og havde ingen planer før klokken ti. Så jeg lå et øjeblik i min seng, tænkte over situationen og besluttede mig hurtigt for, at det var en perfekt dag til veganske pandekager. Jeg fandt en opskrift hos Love & Lemons, som jeg sådan cirka fulgte: Først blendede jeg en halv banan med lidt under en dl mandelmælk, tilsatte en dl mel, en skefuld bagepulver, lidt vanille og lidt kanel og en håndfuld blåbær. Så stegte jeg det hele i kokosolie på en pande, og det kom der en gevaldig pandekagestak ud af, som jeg spiste med ahornsirup på toppen. Haps, og væk var de.

emma slebsager veganske pandekager

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

10 kommentarer

  • Besvar
    Sara
    9. marts 2014 at 21:37

    Mathias og jeg har her til morgen bagt pangekager inspireret af dit instragram-billede. Det var ham der var blevet lækkersulten efter at have set dit billede :)

    • Besvar
      Emma
      10. marts 2014 at 11:49

      Ej hvor hyggeligt!! :)

  • Besvar
    Karoline
    9. marts 2014 at 23:41

    Årh de ser gode ud!

    • Besvar
      Emma
      10. marts 2014 at 11:48

      De ER gode. Prøv dem!

      • Besvar
        Karoline
        10. marts 2014 at 17:27

        will do!

  • Besvar
    Losarinas mor
    10. marts 2014 at 08:55

    Fornuftig måde at bruge en morgen på :)

    • Besvar
      Emma
      10. marts 2014 at 11:48

      Jep! Pandekageforkælelse er altid fornuftigt.

  • Besvar
    Michala
    17. marts 2014 at 10:29

    Hvor er dine tallerkner fra? De er så fine : )

    • Besvar
      Emma
      17. marts 2014 at 19:16

      De er fra et loppemarked. Stellet er fra Københavns Porcelænsmaleri og hedder Fredensborg, hvis du vil ud og lede efter det :)

  • Besvar
    » Pandekager, linser & pommes nina emma slebsager
    5. maj 2015 at 07:13

    […] pandekager til morgenmad, det pepper enhver regnvejrsmandag op fra første mundfuld! Opskriften er den gode gamle, som jeg toppede med brombær og […]

  • Skriv en kommentar