Mad

Vegansk squashkage

Sidste gang jeg hentede grøntsager fra Fødevarefællesskabet, var der to squash i posen. Den ene kom lynhurtigt på panden og blev til aftensmad, mens den anden fik lov at ligge i køleskabet og vente spændt på sin skæbne. Og så gik det altså sådan, at jeg fik en kommentar her på bloggen om en kage med squash i, som gav mig akut squashkagetrang. For findes der noget bedre end en kage, der dufter af kanel og er fuld af knasende nødder, bløde rosiner og squash?

emma slebsager squashkage veganskSød, krydret og med sprød skorpe blev den. Lige som den skal være. Her er opskriften:

► Mos halvanden moden banan og riv en squash på et rivejern
► Bland banan og squash med 0,5 dl olie og 1,5 dl sukker i en skål
► Tilsæt 3,5 dl hvedemel, 1 tsk kanel, et drys vanillepulver, 1 tsk bagepulver og et nip salt
► Rør dejen sammen og tilfør en stor håndfuld rosiner og en stor håndfuld nødder, hvis du har lyst
► Bag kagen i en lille form (min er 25×10 cm) ved 175 grader i 50 minutter
► Spis den lun eller kold med en kop te til

emma slebsager squashkage vegansk 2

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Karla
    26. september 2015 at 12:07

    De er så smukke, dine tallerkener ! Hvor har du fundet dem henne?

    • Besvar
      Emma
      26. september 2015 at 13:16

      Det synes jeg også. Stellet hedder Fredensborg og blev produceret af Københavns Porcelænsmaleri. Jeg fandt mit på loppemarked :)

    Skriv en kommentar