Indkøb

Vegansk Roskilde Festival

Jeg skal på Roskilde i år, og jeg glæder mig som et lille barn! Sidste år holdt jeg pause, men fortrød, så nu vender jeg tilbage for fuld skrue. Noget, jeg virkelig glæder mig til, er at sidde i en campingstol og spise rugbrødsmadder med en lunken øl i hånden, et sommerhit på anlægget og historier om aftenen før flyvende gennem lejren. Derfor har jeg hygget mig med at købe ind og planlægge, hvad jeg skulle have med af ting og sager i madafdelingen.

Jeg holder økologisk og vegansk Roskilde i år – i hvert fald i de måltider, jeg selv laver. Ud fra de to krav (øko og vegansk) er det lykkedes mig at pakke en ret så god madpakke. Jeg har peanutbutter, kikærter, rød pesto, ajvar (ikke øko), majs, knækbrød, hjemmelavede saltmandler, figenpålæg, rugbrød, gulerødder, oliven, æbler, peanuts og juicebrikker. Så kan jeg vist lige klare den, tror I ikke? Forhåbentlig er der også lækker vegansk mad i boderne i år, det plejer der i hvert fald. Og søndag holder Mad med Medfølelse vegansk regnbuefest for en halvtreller.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Ditte
  25. juni 2014 at 13:10

  God ide at være tidligt ude med madpakkeplanlægningen til Roskilde. Jeg tror også, at jeg skal have fat i nogle af de samme ting. Smørbart chokoladepålæg er nu også en god ting om morgenen.

  • Besvar
   Emma
   26. juni 2014 at 08:38

   Uh ja, det har du ret i! Ses vi til picnic i aften?

 • Besvar
  Cathrine
  25. juni 2014 at 16:58

  Kæreste Emma. Først og fremmest så håber jeg, at du får en dejlig, dejlig Roskilde. Jeg holder selv pause i år (ret så ufrivilligt) pga økonomiske årsager :( Men pyt skidt, jeg vender stærkt tilbage næste år! Men nu tillader jeg mig også lige at stille et spørgsmål, som er totalt uden for kategori. Jeg har læst mig frem til, at du læser psykologi, ikke sandt? Vil du ikke lave et indlæg om dit studie? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre, hvordan din hverdag ser ud, hvilke tanker du har om studiet osv osv. Hvorfor valgte du psykologi? Var du nogensinde i tvivl? Har studiet levet op til dine forventninger? På forhånd tak.

  • Besvar
   Emma
   26. juni 2014 at 08:41

   Hej Cathrine, tak skal du have :) Det er helt korrekt at jeg læser psykologi – du er meget velkommen til at skrive en mail til mig med alle dine spørgsmål om studiet, så vil jeg svare så godt jeg kan. Min mailadresse kan du finde ved at trykke på kuvert-ikonet oppe øverst til højre.

 • Besvar
  Phie
  27. juni 2014 at 09:30

  Hvor har du købt de fine Anglamark peanuts?

  • Besvar
   Emma
   27. juni 2014 at 09:37

   De er fra Superbrugsen. Jeg havde ikke set dem før, måske er de nye?

 • Besvar
  Phie
  27. juni 2014 at 11:34

  Mange tak. Jeg vil absolut kigge efter dem, når jeg handler igen.

 • Besvar
  Lise W
  27. juni 2014 at 14:11

  KBHFF har de sidste par år haft fælleskøkken og -spisning (økokalasset) til en 20’er i opvarmningsdagene. Det er ret hyggeligt, da jeg var med for et par år tilbage – måske noget for dig? :)

  • Besvar
   Emma
   27. juni 2014 at 17:36

   Det lyder klart som noget, jeg skal ud og lede efter!

 • Besvar
  I like the way this is going » emma slebsager
  29. december 2014 at 12:45

  […] badeture, grillmad og gin & tonic, som ladede alle batterier op inden Roskilde. Jeg holdt vegansk roskildefestival, hørte min bror læse digte op i en mystisk hvid kugle og pustede ud oven på festivaldagene med […]

 • Skriv en kommentar