Tre små

Tre små: Optimisme, koldt gys & politisk korrekthed

Håber I har en dejlig weekend indtil videre. Jeg var på arbejde og til julefrokost med mine kollegaer i går, så i dag er jeg lidt træt i hovedet. Heldigvis går det bedre med visdomstandsprojektet! Fredagen kom og gik, uden at jeg nåede at trykke udgiv på mit indlæg med denne uges tre små links til weekenden. Her kommer det så, lidt forsinket, men ikke dårligere af den grund! Jeg synes i hvert fald selv, at ugens samling er spændende – der er både glæde, frygt og politisk perspektiv.

Klik på billederne for at komme til artiklerne.

optimist

Vi starter på den positive side: World Economic Forum lister 5 grunde til, at vi bør være optimistiske omkring klimaforandringerne. Paris-aftalen, arbejdspladser, at pengene strømmer til den grønne omstilling, at markederne ændrer sig og at Kina er med. Alt er ikke sort – der sker faktisk noget.

kuldegys

Den næste artikel er mere dyster og handler om havis på Arktis og Antarktis, og hvordan en graf har fået flere klimaforskere til at gå ud og sige, at nogen er rivende galt.

politisk-korrekt

Den sidste lille ting er vigtig ikke kun for klima, men på alle mulige områder af vores liv. Det er en lang artikel om hvad “politisk korrekthed” egentlig er for noget, og hvordan Trump har brugt det som fjende i sin kampagne og politik.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar