Tre små

Tre små til weekenden

I denne uge står min weekend på take away og film i godt selskab, flyttehjælp og efterfølgende pizza, en hockeykamp (som tilskuer!), en opgave der skal skrives, en Arvingerne-date med mine forældre og forhåbentlig pandekager eller nybagte boller til morgenmad både lørdag og søndag. Hvis der er tid til det, køber jeg Chickpea Magazines forårsudgave og læser den i min sofa. Den gratis version af det veganske magasin er den sidste af denne uges tre små – de andre er en glad (gammel) nyhed om økologi underbygget af fakta fra FN og en video fra TagTomat, der viser hvordan man bygger en kapillærkasse til sine planter. Sådan en skal jeg have til sommer. Eller to? God weekend!

 

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Benedikte
  28. februar 2014 at 17:17

  ih, nogle fine tips! specielt magasinet – det kendte jeg ikke. har du prøvet at bestille en papir-udgave? det ville være så hyggeligt at kigge i. på den anden side er det jo meget mere bæredygtigt med online-udgaven. glædelig fredag til dig!

  • Besvar
   Emma
   1. marts 2014 at 20:51

   Det er nemlig et virkelig fint magasin :) Jeg har holdt mig til netudgaven og sparet papiret og flyveturen, faktisk. Glædelig lørdag til dig!

  Skriv en kommentar