Mad

Tre hapsere fra London

En morgen vågnede jeg først og havde et moment for mig selv med to stykker brød british style (luftigt grænsende til det pap-agtige og helt sprødt), en med humus og en med blåbærsyltetøj, en kæmpe kop te og det sidste af Nina Åkestams bog Meningen med hela skiten.En formiddag slæbte jeg selskabet med i Whole Foods. Når jeg er i udlandet elsker jeg at tulle rundt i supermarkeder og kigge på mærkelige saucer og dåser og grøntsager. I Whole Foods kan man fx lave sin egen nøddesmør på kværne à la dem, vi har i danske supermarkeder til kaffebønner. Sejt. Jeg købte chokolade, peanutbutter, paranødder, chiafrø og en økologisk opvaskebørste – apropos efterlysningerne, så er de der plastikgrydesvampe en ting, jeg gerne vil befri mit liv for.En aften spiste vi koreansk og tog i biografen og så Whiplash. Den var nervepirrende og forfærdelig på den gode måde, og i salen kunne man købe kaffe og drinks og få dem serveret til sit sæde. Hvis man købte slik eller popcorn, kom det i papiræsker ligesom dem, de bruger til kinesisk take away i amerikanske film.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  A+K/VenterPaaVin
  29. januar 2015 at 14:36

  Ej, en fedfed ide med at lave eget nøddepålæg!

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   29. januar 2015 at 23:23

   Ja, det er virkelig smart. Så behøver alle ikke at have en power-blender stående derhjemme :)

  Skriv en kommentar