Perspektiv

To gode

Jeg indrømmer gerne, at jeg tit liker (på mit arbejde siger vi “trykker synes godt om”) på Facebook og så aldrig interesserer mig for dem igen. Men der er faktisk også nogle likes, jeg er rigtig glad for og rent faktisk læser opdateringer fra. Her kommer to:

Alting tæller er en lille fin ting. Hver uge får man ugens budskab, som er et par ord, de anbefaler en at google. Det kunne være Biotecture eller Window Farming. Jeg gør det næsten hver uge, og tit ender jeg med at klikke mig gennem billedgallerier eller læse manifester fra spændende foreninger. Det handler om at redde verden, og om at alting tæller. Svedigt budskab. Hermed anbefalet!

Den kender I måske i forvejen, men jeg synes den er værd at anbefale alligevel. Stop Spild Af Mad er først og fremmest populær hos mig, fordi de linker meget til andre initiativer og gør opmærksom på, hvordan madspild bliver debatteret (og mindsket!) rundt omkring i Danmark og resten af verden. De poster tit videoer og links til steder, hvor man kan give sine tips videre eller snuppe andres. Cool sag.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Stop Spild Af Mad
  7. maj 2012 at 15:00

  Iiih tusinde tak for den gode henvisning til os! Det er vi glade for.

  Dejligt, at du er med i bevægelsen.

  • Besvar
   Emma
   7. maj 2012 at 15:21

   Det var da så lidt, hvor sejt at I har fundet her ind! :)

 • Besvar
  Anne Mette
  7. maj 2012 at 15:49

  sÅ! Nu har jeg også liket begge dele :D

  • Besvar
   Emma
   7. maj 2012 at 15:53

   Effektiv type! Så kan du gå på opdagelse i deres tidslinjer som overspringshandling.

  Skriv en kommentar