Mad

To gange gæstebud

I torsdags var det min første rigtige feriedag, så jeg sørgede for at omgive mig med gode folk. Først kom Anne Sofie, som jeg har gået på højskole med for længe siden (fire år!) og spiste nybagte boller. Hun havde friskpresset appelsinjuice med, som hun havde fået af forældrene til en dreng, hun laver lektier med. Så fint. Jeg skar alt det frugt og grønt ud, jeg kunne finde, og lavede te.

Midt på dagen planlagde jeg klimaoplæg inde hos Concito, og på vej hjem svingede jeg forbi Irma og købte en bakke små lækre tomater. Om aftenen kom mine forældre nemlig på besøg til tomatsuppe med bagte tomater og valnødder i og kålrabifritter, som var en stor succes. Vi blev enige om, at de smagte som rosenkål, og så gik vi en tur på Nørrebro og kom tilbage og spiste jordbær. Fik jeg sagt, at det er dejligt at have tid til ting igen?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Rikke
  16. juni 2014 at 20:45

  Åååh jeg mindes den befrielse det var at få ferie, dengang jeg læste. Nyd det, det bliver aldrig helt det samme :-) Det er også godt nu, men helt anderledes ;-)

  :-) Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  • Besvar
   Emma
   17. juni 2014 at 11:34

   Du kan tro, at jeg nyder det! I fulde drag, vil jeg faktisk sige.

  Skriv en kommentar