Mad

To fødselsdagsmåltider og et enkelt ønske

emma slebsager havregrød med æblemosI dag vågnede jeg og var 25 år gammel. Halvvejs til 50, en fjerdedel til 100. Ikke noget at kimse af, sådan et flot tal. Som fejring kogte jeg havregrød på vores elektriske kogeplade, toppede den med den sidste klat æblemos og nogle morbær og spiste den med te og en klementin til. Så tog jeg til yoga for første gang i månedsvis… … Og skyndte mig ind hos Soupanatural og købe en suppe på vej hjem, fordi jeg var så udmattet! Ret hyggeligt at fejre mig selv med deres varme, gode dhal og et par skiver lækkert brød. I aften skal jeg spise middag med mine forældre, min bror og min kæreste i vores byggerod, og senere dukker der et par dejlige damer op til chips og dips og kolde øl fra altanen.

Hvis jeg må ønske mig en enkelt ting i anledning af, at jeg har været til stede her på planeten i et kvart århundrede, så ønsker jeg mig at I underskriver en vælgererklæring til Alternativet og sender den ind. De har fortjent en chance for at komme i Folketinget, har de. TAK fordi I læser med og er så nice altid. Og jeg beklager selvfølgelige vejret, som må være en fejl!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

12 kommentarer

 • Besvar
  Losarinas mor
  22. december 2014 at 13:43

  Tillykke :)
  Og vejret, dét forstår jeg heller ikke ;)

  • Besvar
   Emma
   23. december 2014 at 10:28

   Nej, det kan altså ikke have været meningen ;)

 • Besvar
  Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk
  22. december 2014 at 22:44

  Tillykke med dagen :-)

  • Besvar
   Emma
   23. december 2014 at 10:28

   Tak skal du have, Rikke!

 • Besvar
  Karoline
  23. december 2014 at 01:22

  Min første virtuelle underskrift er nu sendt afsted! – TAK for reminder om at gøre det, de fortjener i den grad en chance :-) God jul og god fødselsdag søde Emma

  • Besvar
   Emma
   23. december 2014 at 10:28

   Juhu, tak! Hvor godt! Glædelig jul til dig også.

 • Besvar
  Sarah
  23. december 2014 at 15:38

  Tillykke med dagen!! Alternativet ligger allerede inde med min vælgererklæring :)

  • Besvar
   Emma
   23. december 2014 at 17:42

   Sådan! Og mange tak :)

 • Besvar
  Marian
  24. december 2014 at 10:45

  TILLYKKE – lidt forsinket. Og rigtig glædelig jul til dig Emma :)

  • Besvar
   Emma
   25. december 2014 at 13:16

   Tusind tak Marian, og glædelig jul til dig også.

 • Besvar
  Louise
  25. december 2014 at 23:17

  Tillykke, lidt forsinket, men et tillykke alligevel :)
  Min mand har for længst skrevet under, og jeg fatter ikke at jeg ikke har fået det gjort endnu! Så tak for reminderen. De skal have en chance. Og forhåbentlig bliver de opstillings berettiget! Og endnu bedre, valgt ind. Det er bare en vild proces det der med at indsamle vælger stemmer. Da min mand havde sendt sin underskrift gik der en måned før han fik et brev med kommunens godkendelse, som han så igen skulle sende ind. Det hele bliver hurtigt et bureaukratisk rod. Krydser fingre! Kh

  • Besvar
   Emma
   28. december 2014 at 21:57

   Tusind tak :) Du har ret i, at det er en tosset proces. Jeg har også sendt den først til kommunen og så til Alternativet, men nu er det heldigvis blevet en tand lettere med elektronisk underskrift. Stadig en langvarig og besværlig ting at skulle, dog. Jeg synes det er mærkeligt, at man ikke kan bruge sit NemID. Og der krydses fingre og tæer her også!

  Skriv en kommentar