Mad

To byer, to gange morgenmad

I fredags vågnede jeg på Nørrebro ganske som sædvanligt. Til morgenmad spiste jeg müsli med sojamælk og to små bananmuffins, som jeg havde bagt aftenen inden af overmodne bananer.

Søndag vågnede jeg i Ostkreuz i Berlin, drak et glas juice med isterninger for at føle mig levende efter en dansenat, og så gik vi ud for at spise morgenmad. Ud over den her bagel med rucola, tomat og guacamole fik jeg også granola med sojamælk og drak en frisk myntete. Not bad at all.

Vi tog toget til Berlin fredag eftermiddag, og i morgen tager vi et tog herfra til London. Skriv endelig, hvis I har tips til London – jeg har ikke været der, siden jeg var 13 år og lige havde fået togskinner på.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

11 kommentarer

 • Besvar
  Lise
  19. januar 2015 at 15:37

  Hvor lyder det skønt – der er intet bedre end at koble helt fra ovenpå endt eksamen.
  Jeg har lige fået øjene op på Yotam Ottolenghi som gør meget i grøntsager – har blandt andet skrevet kogebogen plenty. Han kører dog ikke den fuldt veganske stil, men tjek menukortet fra en af hans restauranter her https://www.ottolenghi.co.uk/downloadable/download/sample/sample_id/17/
  God tur!

  • Besvar
   Emma
   19. januar 2015 at 23:12

   Uh ja, Yotam Ottolenghi er jo i London! Det er et godt tip!

 • Besvar
  Anne
  19. januar 2015 at 20:09

  Du skal helt sikkert tjekke nogle af de steder ud, som Ella her anbefaler:
  http://deliciouslyella.com/?s=london
  God tur til London!

 • Besvar
  Benedikte
  19. januar 2015 at 20:50

  På kulturfronten vil jeg klart anbefale Sir John Soane’s museum, som er en sjov, anderledes (og gratis) oplevelse! Og huske at varme jer på en god curry på et af de utallige indiske steder på Brick Lane.

  • Besvar
   Emma
   19. januar 2015 at 23:12

   Gode tips, tak :)

 • Besvar
  Ida
  20. januar 2015 at 16:17

  Du skal helt klart besøge Borugh Marked ved themsen, Camden marked og Brike lane :)
  Ved de to første markeder er der også et hav af gode mad muligheder.

  Derudover kan jeg anbefale det mexicanske spisested Wahaca, det er godt nok ikke økologisk(tror jeg ihvertfald ikke), men det er hammer hammer lækkert!

  • Besvar
   Emma
   21. januar 2015 at 14:26

   Juhu, tusind tak!

 • Besvar
  Laura
  23. januar 2015 at 21:40

  Hej Emma.
  Låner du stadig dine bøger ud.
  Kunne godt tænke mig at kigge i Impactman:
  Tak for en god blog. Og god ferie/tur.
  Hilsen Laura

  • Besvar
   Emma
   26. januar 2015 at 00:56

   Ja, det kan du tro! Jeg ser lige på det, når jeg er hjemme igen. Den er vist ikke lånt ud til nogen lige pt :)

 • Besvar
  » At rejse (mere) bæredygtigt ✌ emma slebsager
  2. marts 2015 at 21:40

  […] sig. Vi endte med at betale omkring 3000 kroner hver for togbilletter. Ruten var København → Berlin → London → Bruxelles → Paris → Hamborg → København. Min yndlingsby var […]

 • Skriv en kommentar