Andet

To år og en video

I dag fylder bloggen to år, hurra hurra! I den anledning har jeg spist quinoasushi (prøv det!) og filmet en lille film til profil-siden, hvor jeg siger hej og kort præsenterer bloggen. Her kan I se begge dele:

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

16 kommentarer

 • Besvar
  Trine Lykke
  22. januar 2014 at 09:25

  Så fin video, dejligt at få sat ansigt, og lyd på :)

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:48

   Det er glad for at du synes :)

 • Besvar
  på nye eventyr...
  22. januar 2014 at 09:28

  Tillykke og hurra! To år, glæder mig til flere af dem.
  Hvor er du fin! Nu er jeg endnu mere vild med at komme her, så vi kan lave forskelle!

  Sushi med quinoa, smart, men hælder du stadig eddikke og sukker i? Jeg vil nemlig prøve det.

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:49

   Tak! Jeg satser også på mindst lige så mange mere. Og ja, forskelle, det er jo dem det handler om. Jeg hældte ingenting i, men det kunne man nok med fordel have gjort.

 • Besvar
  Kristina
  22. januar 2014 at 10:35

  Dejligt at få lyd og ansigt på de rare ord – og tillykke med blogfødselsdagen :) Sushi er det bedste når der er noget, der skal fejres… er særligt vild med smiley-ansigtssushien i nederste højre hjørne.

  /Kristina.

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:49

   Tak Kristina! Og hvor er det sjovt med ansigtet, det havde jeg ikke set før, men nu er jeg vild med det!

 • Besvar
  Ann
  22. januar 2014 at 10:55

  Sød videobloggertype. Jeg tænkte sådan på din page i aftes og på, hvordan det er lidt ærgerligt, at du ikke kan kan ligne The Biebster mere. Men den er stadig flot! Tillykke med den og bloggen. <3

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:51

   Det var skønt med en Biebster blandt damerne, men det måtte have en ende. Selv <3!

 • Besvar
  Michelle
  22. januar 2014 at 11:42

  Jeg er vild med det! Både smileysushien og videobloggertypen!
  Og hey – vi ses i morgen – juhu!

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:51

   Juhu tilbage, vi sås i dag!

 • Besvar
  loulou
  23. januar 2014 at 10:18

  Nurh, du er fin.
  Hvordan får du quinoa til at være klæbende som sushi ris? Jeg vil gerne prøve det af. Og hvilke bruger du, de lyse?

  • Besvar
   Emma
   23. januar 2014 at 20:53

   Uih, tak :) Altså jeg brugte faktisk bare quinoaen som den var, kogt og kold – men det hang ikke super godt sammen, så måske havde den klassiske eddike/sukkerlage været smart at bruge. Jeg brugte sådan en blanding, jeg havde liggende, med flest af de lyse og lidt af de andre.

 • Besvar
  Cathrine
  27. januar 2014 at 21:55

  gud fader hvor ser du smuk og fin ud! det er sjovt, det der med at få sat ansigt på en “ukendt” blogger. Jeg har hidtil troet, at du havde meget kortere hår.. skørt! Men smuk er du i hvert tilfælde!

  • Besvar
   Emma
   28. januar 2014 at 10:36

   Hvor er du sød, tak! Jeg havde helt kort drengelængdehår, da jeg startede bloggen, så det er ikke så mærkeligt at du har haft det sådan :)

 • Besvar
  Marian
  29. januar 2014 at 10:00

  HURRA hvor er det sejt med 2 år på bloggen. Og hvor er det fedt at se dig- og høre dig tale om dine tanker omkring bloggen. Du ser og lyder lige så sød i virkeligheden som jeg havde forestillet mig :)

  Tak fordi du deler her!

 • Skriv en kommentar