Andet

Svar på spørgerunden #2

Her kommer de sidste svar på jeres spørgsmål fra spørgerunden! De handler om møbler, make up, sko, parfume, at passe på sig selv og at svare på kritiske spørgsmål fra sin omgangskreds. Læs første del af svarene her.

Jeg overtalte Johanne til at være instruktør og kamerakvinde, og hvis der er nogle lidt bratte klip hist og pist, er det nok fordi jeg har prøvet at klippe vores nervøse samtaler om kameraets batteristatus ud. Det begyndte nemlig at blinke med et faretruende “battery low” efter de første par minutter, men det gav heldigvis først op, da vi var færdige. Her har I svarene:

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

18 kommentarer

 • Besvar
  Freja
  22. november 2015 at 12:01

  Appropos sko, er de her vist ret bæredygtige: http://www.veja-store.com/en/. Et lille tip herfra :)

  • Besvar
   Emma
   22. november 2015 at 15:36

   Tak for tip! Håber der går rigtig lang tid, før jeg skal på skojagt igen…

 • Besvar
  Anne
  22. november 2015 at 13:06

  Tak for gode svar! Og hyggeligt at se dig på video :)

  • Besvar
   Emma
   22. november 2015 at 15:36

   Så lidt da! Dejligt at du kunne lide videoen :)

 • Besvar
  Cathrine
  22. november 2015 at 14:46

  fin, fin video! Jeg har et par skønhedsråd, som måske kan komme nogen til gavn:
  Som shampoo bruger jeg et produkt, som hedder Rasul. Det er en form for lerjord fra Marokko, som man blander med vand. For mig fungerer det både som shampoo og balsam, og ja, så er det jo bare jord, og derfor meget naturligt. Man kan købe det i helsekostforretninger. Som hårolie og kropsolie kan jeg anbefale kokosolie. Det virker rigtig godt for mig. Man kan også lave sin egen tandpasta med kokosolie, natron og pebermynteolie. Der er naturligvis ikke flour i, hvilket der måske kan være delte meninger om. Men det er en mulighed. Jeg plejer at lave min egen ansigtscrub med enten honning eller kokosolie, som blandes med sukker. Det kan snildt smørres på læberne også. På kroppen bruger jeg sukker blandet med olivenolie. Til hænderne kan jeg anbefale kaffegrums fra et kaffefilter. Når det er kølet lidt af, kører man det rundt på sine hænder og skyller efter med vand. Hænderne bliver så bløde. Sidst men ikke mindst er pebermynteolie mit bedste tip mod hovedpine. Jeg smørrer et par dråber på tindingen og evt under næsen, hvis jeg har hovedpine. Det virker også kvalmelindrende :)

  • Besvar
   Emma
   22. november 2015 at 15:38

   Tak! :) Og fedt med gode råd til plejeprodukter, det lyder som om du har helt tjek på det! Det der rasuljord kan jeg faktisk huske fra Marokko! Vi var i hammam, og alle damerne brugte det.

 • Besvar
  Cathrine
  22. november 2015 at 14:50

  Ps – jeg har en juicer, og den er du mere end velkommen til at låne, Emma :) Hvis du en dag skulle få lyst til juice!

  • Besvar
   Emma
   22. november 2015 at 15:39

   Ha, tak! Se dét er den bæredygtige måde at gøre det på.

 • Besvar
  Amalie
  22. november 2015 at 22:52

  Tusind tak for svar, dejligt personlige og brugbare også :)

  • Besvar
   Emma
   23. november 2015 at 10:42

   Fedt at de kan bruges, det er jeg glad for :)

 • Besvar
  Sarah
  23. november 2015 at 12:08

  Hej Emma, dejlig video og gode svar :) Jeg blev nysgerrig på, om du slet ikke bruger nogen form for cremer? Make-up gør jeg heller ikke meget i, men min hud ville gå helt amok, hvis jeg ikke smurte creme på ben og hænder dagligt. Man kan self. diskutere om det er den onde cirkel.

  • Besvar
   Emma
   23. november 2015 at 19:29

   Tak! Jeg har en håndcreme fra änglamark, som jeg bruger en gang imellem, men jeg kan egentlig bedst lide at smøre mine hænder ind i mandelolie. Benene får bare lov at være, som de er, når det alligevel er vinter – om sommeren får de en gang mandelolie ind imellem også :)

 • Besvar
  Hazel
  24. november 2015 at 11:52

  Sikke en hyggelig video :-) Hvad angår sko, så er det godt nok ikke sneakers, men mit favoritmærke i øjeblikket er Beyond Skin.

  • Besvar
   Emma
   24. november 2015 at 12:50

   Tak! :) Og godt veganerskotip!

 • Besvar
  Camilla Tromborg
  24. november 2015 at 15:38

  Må man høre hvor du køber din deodorant henne? /har du et link til den.
  Er nemlig selv igang med ‘udskift deodoranten’ til en der ikke er så skadelig for min egen hud/miljøet :D

  • Besvar
   Emma
   24. november 2015 at 16:40

   Jeg har fået den af en veninde, som har lavet den selv :)

 • Besvar
  Bodil
  27. november 2015 at 14:48

  Tak for svar – en meget fin video.

  • Besvar
   Emma
   27. november 2015 at 14:50

   Selv tak for dit gode spørgsmål, Bodil :)

  Skriv en kommentar