Mad

Sushi med bulgur

Hvad gør man, når man har overvurderet sin sult og kogt for meget bulgur? Man laver sushi! Det blev jeg i hvert fald glad, da jeg kom i tanker om, at man kan. Det er bare at rulle det omkring grøntsager i nogle ark noritang og vupti, så er der luksusrester til frokost. Som oven i købet både er kolde, hapse-agtige, sprøde og salte. Lige hvad man trænger til her i varmen!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  A+K/VenterPaaVin
  26. juli 2014 at 13:34

  Det må jeg altså snart få prøvet. Har aldrig ris, men bulgur er ofte på lager, og så får man jo (hvertfald hvis man er mig) aldrig taget mig sammen, til at ave hjemmefixet sushi. Og det er jo ellers så godt. Tak for reminder :D

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   27. juli 2014 at 23:04

   Sushi er næsten lige så godt med både bulger og quinoa :) Det klistrer ikke helt på samme måde, men det går an!

  Skriv en kommentar