Mad

Spist i november

Her på falderebet til vinteren tænkte jeg, at vi kunne kaste et blik tilbage på de måltider, der har været på bloggen i løbet af november. Det bliver sværere og sværere at fotografere mad i takt med, at lyset forsvinder, så der lidt færre måltider i denne måned, end der plejer. Oh well – det er et mikroskopisk problem i forhold til andre problemer i denne verden. Lad os krydse fingre for, at COP21, som skydes i gang i dag, ender med en international klimaaftale!

morgenmad novemberOm morgenen har den stået på müsli, boller, en enkelt smoothieskål af den sidste sommerfrugt fra fryseren og en stak pandekager fra en morgen, hvor jeg havde novemberblues og trængte til en portion opmuntring. Alt sammen akkompagneret af æbler og pærer, efterårets stjerner.
frokost novemberTil frokost har jeg indtaget rugbrødsmadder hjemme og på studiet, spist hummus i klassisk version og med rødbeder og varmet rester fra aftenen inden. Der har sneget sig en enkelt klementin med også, de er gode lige nu.
aftensmad novemberAftensmåltiderne i november har været varme og mættende: linser, curries, græskarpasta, stegt ris og pasta med hjemmelavet pesto. Der er kartofler, gulerødder og kål i poserne fra KBHFF fra nu af og til foråret, så jeg går lige så stille i vintermode på tallerkenerne.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar