Mad

Spist i november

Hey, det er tid til at se tilbage på november måneds måltider, som de så ud på bloggen. Faktisk er det lidt en pinsel for mig at skrive det her indlæg – i torsdags fik jeg nemlig fjernet en visdomstand, og siden da har jeg været på blød/flydende kost og ude af stand til at åbne munden mere end så der kan komme en lille bitte portion mad på en gaffel ind. Har mest bare lyst til at spise store håndfulde popcorn, men det er både umuligt og nok en ret dårlig idé, når jeg har sting i munden. Anyway. Vi kigger:

morgenmad-november-16Til morgenmad har jeg spist brød fra Emmerys (fra Too Good To Go-poser), hjemmebagte boller og knækbrød. Med min mors solbærsyltetøj, peanutbutter, mandelsmør og multebærsyltetøj, som jeg fandt et glas af bagerst i mit køkkenskab en dag. Og med te til. Altid te til.

frokost-november-16Til frokost har den stået på foccaciabrød i flere versioner, fordi jeg testede til en opskrift på Sustain Daily, onigiri (dét skal jeg snart lave igen) og et par madpakker. Elsker altså madpakker. Men det ved I nok :)

aftensmad-november-16Til aftensmad har jeg spist suppe og spaghetti, ser det ud til! To gange græskarsuppe og en med knoldselleri og grønne ærter med lidt forskelligt tilbehør – her i bakspejlet skulle jeg have ventet med supperne, til jeg fik hevet tanden ud, kan jeg godt se. Er nemlig mildest talt træt af suppe nu. Forhåbentlig er det ovre om et par dage – så skal jeg gabe stort over en vegeburger, har jeg tænkt mig!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar