Mad

Spist i juni og juli

Der har været gang i farverne her i mit køkken i juni og juli med friske bær og små altantomater, og jeg er vild med, at man kan se, hvordan sommeren er rykket ind. Ellers har mine måltider båret præg af brødposer fra Too Good To Go, nye kartofler fra Fødevarefællesskabet og sommersalater. Ikke værst.

morgenmad i juni og juliTil morgenmad har den stået på forskellige former for brød og boller med frugt og grønt til. Ikke så anderledes, end det plejer at se ud, men dog med besøg af jordbær, hjemmelavet mandelsmør som vi fik i gave, en pakke chokoladepålæg fra Jonathans arbejde og de berømte tomater fra altanen.

frokost i juni og juliTil frokost har jeg spist madder med ærtepure, kogte kartofler, hummus og stegte auberginer og avokadomos og pesto + diverse restemadpakker. Elsker restemadpakker.

aftensmad juni og juliOm aftenen har jeg spist sprøde salater, curries med forskelligt indhold og tilbehør, sammenskudsmiddage, en wokret med spaghetti og en hurtig improviseret linsegryde. Som altid helt enkelt – lidt fra KBHFF, lidt fra sommerhuset, lidt fra supermarkeder og lidt fra lageret i mere eller mindre oplagte kombinationer.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar