Mad

Spist i januar

Pyh, hej februar! Det har været en hektisk januar for mit vedkommende med eksaminer, en tur til Hamborg, venner boende hos os i to omgange og ikke mindst lanceringen af Sustain Daily. I går lånte jeg en tyk bog af min veninde, og planen er, at februar skal byde på muligheder for at læse i den i ro og mag og flere kaffedates. Det skulle nok være muligt, for sådan nogle indeholdt januar cirka nul af. Men lidt måltider blev det da til her på bloggen – lad os se på, hvad jeg spiste og viste i januar.

morgenmad januar

Til morgenmad har jeg tilsyneladende spist brød, brød og brød. Men en smoothie til en enkelt gang, nøddesmør og avokado på og altid med te til. En morgen uden te er ikke en morgen i min bog.

frokost januar

Mine frokoster har også stået på brød, ristet rugbrød for at være mere præcis, og så på kartoffeldeller som både pålæg og salattilbehør. En gang rester har jeg også spist, og en salat af rød spidskål med granatæblekerner fra nytårsaften.

aftensmad januar

Til aftensmad har jeg lavet tøm-køleskabet-pande og -pasta med ting fra fødevarefællesskabet og flere nytårsrester, en omgang tortillas uden tortillas og min yndlingssuppe med gulerødder, tomat og kokosmælk fra Green Kitchen Stories, som er ekstra god med rugbrødscroutoner.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Ida V.R.
  1. februar 2016 at 16:55

  Den smukke kop til højre for avokadomadderne på nederste morgenmadsbillede, ved du tilfældigvis, hvor den er fra? Så flot jo!

  • Besvar
   Emma
   1. februar 2016 at 17:06

   Den er nemlig så fin :) Jeg har købt den (+ en makker til den) i en genbrugsbutik, og stemplet i bunden er desværre så slidt, at jeg ikke kan læse, hvad der står.

  Skriv en kommentar