Til morgenmad har jeg tilsyneladende spist brød, brød og brød. Men en smoothie til en enkelt gang, nøddesmør og avokado på og altid med te til. En morgen uden te er ikke en morgen i min bog.
Mine frokoster har også stået på brød, ristet rugbrød for at være mere præcis, og så på kartoffeldeller som både pålæg og salattilbehør. En gang rester har jeg også spist, og en salat af rød spidskål med granatæblekerner fra nytårsaften.
Til aftensmad har jeg lavet tøm-køleskabet-pande og -pasta med ting fra fødevarefællesskabet og flere nytårsrester, en omgang tortillas uden tortillas og min yndlingssuppe med gulerødder, tomat og kokosmælk fra Green Kitchen Stories, som er ekstra god med rugbrødscroutoner.
• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin' •
2 kommentarer
Ida V.R.
1. februar 2016 at 16:55Den smukke kop til højre for avokadomadderne på nederste morgenmadsbillede, ved du tilfældigvis, hvor den er fra? Så flot jo!
Emma
1. februar 2016 at 17:06Den er nemlig så fin :) Jeg har købt den (+ en makker til den) i en genbrugsbutik, og stemplet i bunden er desværre så slidt, at jeg ikke kan læse, hvad der står.