Mad

Spist i august og september

Sensommermåltider, dem kan vi lide! Her er en opsamling på dem, der ramte bloggen i august og september. Nu glæder jeg mig til græskarsupper, kartofler i ovnen og at begynde på morgengrød igen. Har I også nogle særlige spisevaner, som dukker op om efteråret?

morgenmad-i-august-og-septemberTil morgenmad har jeg spist brød med tilbehør – peanutbutter eller streichmadder med smoothie, chiagrød eller frisk frugt til. Brød er faktisk super klimavenlig mad, vidste I det? Det er fordi det er lavet af hvede, som vokser godt og effektivt, og fordi det ikke kræver store køleanlæg eller transport fra den ene ende af jorden til den anden.

frokost-i-august-og-septemberMine frokoster har været en blanding af rester og madder på lidt forskelligt brød fra fryseren. Har haft madpakke med igen efter en lang sommer uden, og spist tomater fra altanen og figner fra gården med stor begejstring.

aftensmad-i-august-og-septemberTil aftenen har jeg spist ting fra Fødevarefællesskabet – enten i store salater med efterårsingredienser som bønner, majs, gulerødder, salat og spidskål, eller varme sammen med pasta eller ris. Haps! Pasta er for øvrigt også klimavenlig mad, så go nuts med skruer og penne og spaghetti!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

7 kommentarer

  • Besvar
    Freja
    4. oktober 2016 at 10:36

    Endelig en der taler godt om brød og pasta, haha! Det smager jo også bare alt for dejligt.

    https://frejalyngbo.wordpress.com

    • Besvar
      Emma
      4. oktober 2016 at 17:05

      Brød og pasta for the win!

  • Besvar
    Liv
    4. oktober 2016 at 21:51

    Mmm Emma, det ser alt for lækkert ud – og så elsker jeg at dine måltider er så relativt simple! Tak for den skønne inspiration :)

  • Besvar
    Katrine
    6. oktober 2016 at 11:46

    Hej Emma. Har du selv bagt bollerne, du spiser til morgenmad. Hvis ja, hvilken opskrift er det så? De ser vildt dejlige ud.

  • Skriv en kommentar