Mad 2

Spinatboller med persillerod

Boller med fyld er en favorit i mit køkken for tiden. De er lækre som de er, snuppet med i madpakken i frossen tilstand og spist (i optøet tilstand) i eftermiddagspausen, de er perfekte ristede og smurt med peanutbutter og et hit til sandwiches med fx avokado, spirer, salat og sennep. Denne omgang er med spinat, revet persillerod, grahamsmel og et lille drys kardemomme i dejen. De er ikke søde som gulerodsbollerne, men mindst lige så lækre. Og så er det en smart måde at få brugt nogle af sine rodfrugter på, synes jeg. En stop spild af mad-bolle.

Relateret indhold

7 kommentarer

  • Besvar
    A + K = ♥
    6. december 2013 at 12:05

    Uhm, lyder så lækkert – især med avocado-fyldet du nævner! Yum.

    – Anne

    • Besvar
      Emma
      6. december 2013 at 13:31

      De er også gode :)

  • Besvar
    Selina Juul - Stop Spild Af Mad
    6. december 2013 at 21:37

    De er søde :) :)

    • Besvar
      Emma
      7. december 2013 at 10:43

      Tak! Det er du også, som altid kommenterer når det er stop spild af mad-mad.

  • Besvar
    linda
    6. december 2013 at 23:42

    det er et godt navn; en stop spild af mad-bolle.

    • Besvar
      Emma
      7. december 2013 at 10:44

      Den kunne også hedde en red dine rodfrugter-bolle eller en tøm køleskabet-bolle eller en reste-bolle. Kært barn og det der.

  • Besvar
    Æbleboller med valnødder » emma slebsager
    19. januar 2014 at 14:37

    […] nyeste variation i mit køkken er med revet æble og grofthakkede valnødder. Den er sødere end spinatvariationen og gulerodsvariationen og passer virkelig godt til solbærsyltetøj og en kop brandvarm te. De kan […]

  • Skriv en kommentar