Mad

Pasta jordbær champignon melon

En aften i sidste uge kom Sara og spiste aftensmad hos mig. Jeg havde glemt, at hun ikke kan lide champignoner, så min oprindelige plan gik i vasken og vi lavede improviseret tomatsovs til pastaen i stedet. Det gjorde nu ikke noget – vi spiste den med rucola og en spidskålssalat med gulerødder og en dressing af dild, sennep, olivenolie og eddike. Til dessert havde jeg købt jordbær, som vi ikke fik spist, fordi vi var for mætte til så meget som at rokke med ørerne.

Men så var der jordbær til morgenmad, og det er ikke dårligt! Jeg spiste dem på en portion bananis sammen med lidt havregryn. Bananis til morgenmad er det bedste, når det er varmt.

Champignonerne, som jeg havde købt til aftensmaden, skulle selvfølgelig også bruges. Så til frokost stegte jeg dem på panden og kom dem på ristet rugbrød. Haps! Resten af rucolaen blev til en salat med melon og ristede græskarkerner. Og så var køleskabet stort set tomt, og jeg var klar til Roskilde!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

  • Besvar
    Cathrine
    1. juli 2014 at 17:45

    Hej Emma!

    Jeg er så vild med din blog. Bliver inspireret gang på gang. Jeg er gået i en stor bue udenom champignoner, lige med undtagelse af, da jeg var barn, hvor jeg spiste dem som slik. Nu så jeg dit billede af champignon-madden, og fik helt lyst til at give dem et forsøg. Hvem ved, måske kan jeg blive venner med dem igen. Tak for inspirationen! (:

    – Cathrine

    • Besvar
      Emma
      2. juli 2014 at 12:39

      Hej Cathrine! Hvor er det dejligt at høre, at du bliver inspireret af at komme her :) Jeg er kæmpe fan af svampe i alle afskygninger og synes, at du skal give dem en chance til ;)

  • Besvar
    Anne
    3. juli 2014 at 22:36

    to ting –

    1. når du laver bananis, blender du så bananerne med andre ingredienser eller kun dem selv?

    2. God fornøjelse på Roskilde!!! Jeg har vanvittige abstinenser, men det varmer at vide, at der er folk som dig, der vælger det grønne alternativ og samler deres skrald op efter sig. De sidste par år på Roskilde er jeg gået hjem med en ambivalent følelse fordi folk opfører sig så uansvarligt og efterlader så mange ting og skrald på pladsen om søndagen…
    Anyways, nyd det!

    • Besvar
      Emma
      7. juli 2014 at 14:05

      1. Jeg laver det som regel bare af bananer. Nogle gange blander jeg kakao eller peanutbutter eller bær i, bare ned i blenderen med det, men den er god, som den er.

      2. Tak skal du have! Det var en skøn uge, og i dag er jeg helt smadret – som det hører sig til. Jeg er helt enig med dig omkring ambivalensen… Roskilde er virkelig et studie i brug og smid væk-kultur og overforbrug, men samtidig er der så mange gode tiltag og idéer og tanker, som peger fremad på noget mere bæredygtigt.

    Skriv en kommentar