Perspektiv

Sommerlæsning (om mad)

Nu ser det ud til, at foråret faktisk mener det alvorligt. I hvert fald har jeg to gange(!) oplevet, at det har været for varmt til at sidde ude på min altan og spise. Ja, det er det hårde liv, når man sådan bliver nødt til at gå med bare ben i sit eget køkken for ikke at smelte. I den anledning har jeg skrevet en lille fiks oversigt over bøger, som man kan læse i solen (eller skyggen!) i parken, på altanen, i haven eller på stranden. De handler alle på hver deres måde om hvad vi spiser og de valg vi træffer, som kan gøre en forskel. Jeg kan varmt (fik I den?) anbefale dem alle sammen!

PS. Der kommer også en liste med skønlitterære anbefalinger!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Stineella@hotmail.com
  13. maj 2012 at 10:13

  Hvis de skønlitterære anbefalinger er lige så gode som disse “fagbøger”, vil jeg glæde mig rigtig meget (:

  • Besvar
   Emma
   13. maj 2012 at 11:51

   Hvor er du sød! Jeg håber de lever op til dine forventninger :)

 • Besvar
  » Sommerlæsning (om alt muligt) emma slebsager
  16. maj 2012 at 15:34

  […] hele skal ikke handle om mad, så nu smider jeg også lige fire yndlingsbøger i hovedet på jer, som intet har at gøre med mad […]

 • Besvar
  » Et usynligt system emma slebsager
  6. juni 2012 at 16:25

  […] bog, gode pointer. Men læs hellere en af de andre først, for Melanie Joy skal tages med et gram salt. Eller se hendes foredrag Carnism: The […]

 • Skriv en kommentar