Mad

Sommerhustallerkener

Jeg har været et lille smut i sommerhus for at ånde ud efter indflytterfest, gå en tur i skoven og spise mad af smukke blåblomstrede tallerkener. Nu står den på bachelor i et par dage, hvilket passer fint med gråvejret. Sådan her så min frokost og min aftensmad ud i går. Til morgen bagte min far boller, som jeg spiste med medbragt mandelsmør og æbleskiver. Haps.

emma slebsager sommerhusfrokostTil frokost ristede vi rugbrød og delte en avokado. Jeg pyntede med persille, salt og peber.

emma slebsager sommerhusdhalOm aftenen lavede jeg mad til os, inden vi tog i biffen. Det blev dhal af belugalinser og røde linser + en snasket salat af stegt aubergine, hvidløg og friske tomater. Begge dele inspireret af psykopigerne – Selma laver verdens bedste dhal, og Sofie har lært mig auberginesalattricket. Hyggeligt sådan at have mine veninder med i sommerhus.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  31. marts 2015 at 12:25

  Sådan nogle fine tallerkner

  • Besvar
   Emma
   31. marts 2015 at 13:03

   Det synes jeg også :)

 • Besvar
  Anne
  31. marts 2015 at 14:25

  Hvad gør du med auberginen til salaten? ☺️

  • Besvar
   Emma
   31. marts 2015 at 15:34

   Skærer den i små tern og steger den i olivenolie sammen med et presset fed hvidløg. Til sidst vender du den så sammen med friske tomater og evt. persille.

  Skriv en kommentar