Mad

Solbær, foccacia & græskarsuppe

God søndag derude! Jeg har tre efterårsmåltider at vise frem i dag.

solbaersylttoejDet første er ristet brød med solbærsyltetøj. Uhm, solbærsyltetøj. Min mor har kogt årets høst fra sommerhuset, og nu er jeg gået i gang med at spise mig gennem et kæmpe glas. Det bliver vist ikke noget problem.

foccaciafrokostDet andet er foccacia, ajvar og grøntsagsstænger. Jeg har stadig et halv foccaciabrød i fryseren faktisk, bagte jo en hel del til Sustain Daily for nogle uger siden, inden den helt rigtige opskrift var fundet.

graeskarsuppeDet tredje er suppe af et græskar fra Københavns Fødevarefællesskab, som jeg spiste med lidt grønt og en gang ristede græskarkerner. Græskar med græskar – så er det for alvor blevet efterår :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Caroline Legind-hansen taarup
  14. november 2016 at 23:11

  Tænker du stadig at lægge videoen op, med guide til dadelkugler? De så SÅ lækre ud :D

  • Besvar
   Emma
   14. november 2016 at 23:19

   Yes. Det kan du tro. Blev lige lidt forsinket med den, men den kommer i morgen :)

  Skriv en kommentar