Mad

Solbær, avokado & linsegryde

Eftersom jeg afsluttede mine eksaminer inden jul, har der ikke været så meget læsesal, bibliotek eller madpakke over januar, som der plejer. Det betyder frokost hjemme og god til at lave simreaftensmad, og det er jeg vild med! Her er tre måltider, som jeg spiste hjemme forleden.

ristet brød med mandelsmør og solbærsyltetøjFørst to stykker ristet brød (jep, stadig Too Good To Go-brødet) med mandelsmør og solbærsyltetøj og en kop te. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så test lige mandelsmør og solbærsyltetøj-kombinationen, det kan varmt anbefales!

rugbroed med avokado og pestoTil frokost blev det mere ristet Too Good To Go-brød. Jeg tog to skiver rugbrød ud af fryseren, tøede dem op på brødristeren og smurte dem med rød pesto og avokado. Lidt vindruer og et glas vand til, så kørte det.

linsegrydeOg til aftensmad lavede jeg en linsegryde af røde linser, belugalinser, løg, hvidløg, rød peberfrugt, flåede tomater og masser af spidskommen, koriander og chili. Gjorde den ekstra flot med avokado, cashewnødder og chiliflakes på toppen og spiste (som sædvanlig!) mere end den portion, der er på billedet.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Rikke
  25. januar 2017 at 14:11

  Hvordan laver du din mandelsmør – putter du andet i end mandler og lidt salt? Jeg har intentioner om selv at prøve.

  • Besvar
   Emma
   25. januar 2017 at 14:23

   Jeg har ikke lavet den selv, men har hørt at det er sådan man gør. Eventuelt kan du riste mandlerne lidt, det bliver det garanteret ikke værre af! Min blender har desværre ikke kræfter til at lave nøddesmør :(

   • Besvar
    Rikke
    29. januar 2017 at 15:29

    Hmmm, okay. Jeg tror bare, jeg prøver mig frem så og håber, min blender har kræfter nok ?​

 • Besvar
  Lisa
  25. januar 2017 at 18:41

  The Chili with Avo bowl looks delicious! Nomnomnom

  • Besvar
   Emma
   25. januar 2017 at 23:08

   Thanks! And it was :)

 • Besvar
  Mette M
  25. januar 2017 at 19:24

  Sådan en linsegryde skal vi da have i morgen aften! :-) Tak for inspiration Emma :-)

  • Besvar
   Emma
   25. januar 2017 at 23:08

   Så lidt da, altid til tjeneste med inspiration til helt almindelige hverdagsmåltider!

 • Besvar
  Trine
  26. januar 2017 at 16:57

  Hej Emma :)
  Jeg er selv en flittig bruger af toogoodtogo! Jeg synes, jeg kan huske fra tidligere blodindlæg, at du residerer på Nørrebronx. Vil du en dag på udflugt til en anden bydel, er Nordisk Brød seriøst ophavsmanden til de bedste bagerposer, jeg har købt (og jeg har testet VIRKELIG mange!) – der får man både en hel del og så er det bare af virkelig høj kvalitet det hele. Alt deres brød har den der superseje krumme. Ohm! Og nyd ferien – jeg har lige just for en time siden freakin’ PDF’et mit speciale :) hurra!
  Hilsen Trine

  ps, hvor blev jeg glad, da min kærestes mor spurgte, om jeg havde hørt om sustain daily – det er så sejt, når folk man ikke selv har vist det til kender det og man kan tale med dem om det!

  • Besvar
   Emma
   27. januar 2017 at 10:13

   Wow Trine, tillykke med specialet! SÅ sejt. Og tak for tip om Nordisk Brød – hvor ligger den henne? (Jeg er god til at cykle, og KAN godt bevæge mig udenfor Nørrebro hehe)
   Hvor er det fedt med din kærestes mor og Sustain Daily!!

   • Besvar
    Trine
    27. januar 2017 at 12:11

    Det er ude på det ikke helt mørke Amager – nærmere præcis Holmbladsgade :D men det er faktisk kilometrene værd! Haha tak – jeg håber at læse om dit speciale, når du engang kommer dertil, du kommer helt sikkert til at skrive om noget spændende og relevant

  Skriv en kommentar