Perspektiv

Sojamælk, anyone?

Raising Resistance er endnu en film, jeg gerne vil se. Den handler om bønder i Sydamerika – med Paraguay som eksempel – som ikke vil dyrke genetisk modificeret soja og om den resistance, som opstår mod sojamonokulturen i naturen og i menneskene. Indtil videre må vi nøjes med at håbe på, at den på et tidspunkt kommer til en biograf i nærheden. Med Surviving Progress i hånden kunne den jo skabe en hel bølge af klimafilm! I hver fald er traileren frit tilgængelig og ganske spændende i sig selv:

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

 • Besvar
  EMILIA
  5. juni 2012 at 18:37

  Puha — soja er slemt… Skulle lige til at skrive at vi aldrig kunne spise hot dogs så — men kom i tanke om at man kan få quorn pøller i sverige..
  Men ja også hele soja problematikken i food inc om igen – bare værre…

  • Besvar
   Emma
   5. juni 2012 at 21:53

   Quorn-pølser? Jeg er meget erstatningspølseskeptisk (wow nyt ord), smager de godt? Og ja, det er jo ikke nogen ny problematik overhovedet; bare et andet sted i verden end i Nordamerika!

 • Besvar
  » Ude af øje, ude af sind emma slebsager
  17. januar 2013 at 17:14

  […] i en biograf, hvis det kan lade sig gøre. Hvor er der mange film, jeg vil se: Surviving Progress, Raising Resistance og nu Trashed. Det ender jo med, at jeg bliver sådan en, der jævnligt går i […]

 • Skriv en kommentar