Andet

So long 2013

Tænk – om lidt er det her år slut. Vi kaster et blik på de sidste 12 måneder som et løft på hatten og et anerkendende nik i retning af år totusindogtretten. I store træk var året sådan her at være Emma i:

Januar var eksamen, frosne kinder, en nøgen Assistens kirkegård, gåture i vintersolskin, et ærligt statement på en gavl, varm te med citron og tomatsuppe inden mandagsyoga på mit gamle hold.Februar var Japan, fine Japan med miniaturescootere, polerede templer, sobanudler, tempura, sne på bjergtoppe, onigiri i metroen, varm kaffe i automater og kulturchok i Tokyos vrimmel og Kyotos ro.Marts var gåture og forsøg på at fange forårets første sol, morgensmoothies og jazz for åbne vinduer, en tur i sommerhus med sol på en kold strand, en koncert med søde venner og stadig frostgrader.April var middag til damerne i lysegrønne forårsfarver, en tur til Hamborg hvor træerne var sprunget ud, Hvedekorns-oplæsning, is til morgenmad, årets første brunch på Mother og solstråler på altanen.Maj var sommerhus med gode bøger, en tur til Prag, hvor Sara var på udveksling og det hele lignede et eventyr, rabarber fra kbhff og tulipantræer i fuldt flor – og så kom der en eksamen og spiste mig.Juni var rabarberkage i en have i Ringkøbing, nætter på terrassen i Faaborg, kolonihavehæng i solen i Århus, morgenbad i Vesterhavet ved Kærsgård Strand og danske jordbær og eksamen og friiii!Juli var strålende højsommer på Fanø, en weekend i sommerhus i ly for Roskilde Festivallen med dejlige damer, løbeture der endte i havet og mere sommerhus i alle huller mellem arbejdsdagene.August var rejsemåned med dametur til sydens sol&sangria og kærestetur til de baltiske lande, hvor vi cyklede i skove, badede i søer, gik på museer, drak øl på barer og spiste pirogger med svampe. September var back-to-school og kompendiekøb, men også tale til min mors 50-års og friskbagte parisiske croissanter til min brors 20-års. Masser af familiehæng og farvel til Jakob, der tog til Berlin.Oktober var efterårsblues og mørkere tider, en tur i sommerhus der gav mig modet tilbage, strikketøj med skarp oktobersol, te i spandevis, grød med danske æbler til morgenmad og varm solbærsaft. November var lange morgener og lune dyneaftener med varm kakao i kruset, klementiner i hobetal, en julestemning der kom snigende, Sustain Festival og et gensyn med Jakob, der kom hjem igen. December var pakkekalender, kanel på alting, søndage hos mine forældre, dynehule i min sofa med puder i ryggen og te på kanden, og så kom der en eksamensopgave og en jul væltende ind over mig.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  29. december 2013 at 12:22

  Tak for en inspirerende post, en god anledning til selv at kigge tilbage på året, der er gået. Men også til at tænke frem! Jeg kunne godt tænke mig cykelferie i de baltiske lande i 2014 – har du nogle tips, anbefalinger, gode hjemmesider eller måske en guide?

  Godt nytår

  • Besvar
   Emma
   29. december 2013 at 21:59

   Det er nemlig rigtig dejligt både at se frem og tilbage, når året er ved at være slut :) Jeg var helt vild med de baltiske lande! Vi startede i Vilnius og brugte to uger på at komme til Tallinn med en hel del stop på vejen. En cykelferie lyder godt – vi lejede cykler i Klaipeda (som er anbefalelsesværdig og minder om Vesterhavet) og i alle de store byer, og det fungerede super godt. Jeg vil klart anbefale at tage af sted i august, hvor skovene bugner af bær og svampe og træerne er fulde af æbler og blommer og pærer og solen skinner! Godt nytår også til dig.

 • Besvar
  Marian
  4. januar 2014 at 10:09

  Sikke et 2013 du har haft. Jeg har også lavet et flashback, men det slet ikke så kort og fint som dit ;)

  Godt nytår Emma!

  • Besvar
   Emma
   5. januar 2014 at 16:05

   Tak Marian og i lige måde!

  Skriv en kommentar