Mad

Smoothie, sandwich & linsesalat

I går vågnede jeg træt og fortrød en lille smule, at jeg havde tilmeldt mig et heldagskursus på en søndag.

emma slebsager smoothie granolaMen intet er så slemt, at det ikke bliver bedre af en smoothie, så jeg blendede banan, frosne hindbær og lidt sojamælk og toppede med en håndfuld granola, og så gik det hele faktisk. Jeg huskede endda at lave madpakke:

sandwich too good to goSmurte en bolle fra den famøse Emmerys-brødpose med pesto, avokado og lidt af min sauerkraut, som stadig er i god behold, og skar et æble og en appelsin i stykker. Min madpakkerutine har ikke haft særlig godt af, at jeg holder orlov. Jeg kan godt smøre en, men de var bedre på sidste semester!

emma slebsager linsesalat og pestomadOm aftenen spiste jeg linsesalat med bagte rodfrugter + pestomadder, mens weekendens temalørdag kørte i baggrunden. Min kollega var med og udtalte sig (positivt) om atomkraft, og det skulle jeg selvfølgelig se.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

1 kommentar

  • Besvar
    Greatest hits fra april – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
    27. april 2016 at 17:55

    […] vi en trend? Katrine har vist 4 lette pastaretter til at tømme køleskabet. Emma bruger stadig sin surkål fra fermenteringskurset, mens Mia er gået i gang med sit eget store fermenteringsprojekt, nemlig en kombucha, som hun […]

  • Skriv en kommentar