Mad

Smoothie, rugbrødsmadder & madklub

God tirsdag derude! Hvor er det luksus, at vi er gennem vinteren. Nu er vi nået til de lyse nætter. Tænk at det sker hvert eneste år – og alligevel føles som en fest hver gang. Det er virkelig en fordel ved at bo så langt fra ækvator, jeg ikke ville være foruden. Anyway. Jeg har samlet tre måltider, som alle sammen smagte lidt af forår og solskin:

En morgen, hvor jeg var alene hjemme, lavede jeg en smoothie af en banan og en håndfuld frosne jordbær, som jeg toppede med granola og kokos. Spiste en rugbrødsmad med cashewsmør og kakaonibs til og drak oolong-te, som smagte himmelsk.

Til frokost har jeg spist rester fra aftenen før på rugbrød. Det er en af mine yndlingsretter :) Nederst smurte jeg streich med rødbede og peberrod, og så toppede jeg med salat, bagte søde kartofler og kogte asparges. Jeg har ikke hentet poser fra Fødevarefællesskabet hele vinteren, men nu hvor aspargessæsonen sætter ind, får jeg lyst til at begynde igen! Den lille broche på billedet er en, jeg fik på Folkemødet sidste år af UngEnergi. I år skal jeg afsted igen, og jeg glæder mig allerede. Vi skal optage podcast live både torsdag og fredag! Skal I med?

Til aftensmad har jeg blandt andet fået serveret den her skønhed af en tallerken, da jeg var til madklub. Vi plejer at lave sammenskudsgilde, men denne gang havde værten stået for det hele: Bagte søde kartofler, en salat med peanuts, melon og feta, fyldte pastaer og en megalækker salat med quinoa, spidskål og persille. Den blev spist i godt selskab, mens vi snakkede om specialeskrivning, dumme katastrofetanker og at kramme sine kollegaer.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar