Mad

Smoothie, linsesuppe & madder

emma slebsager smoothie med ananasI mandags startede min dag med noget så glamourøst som en smoothieskål toppet med havregryn og kokosflager. Jeg lavede smoothien af en banan + ananas og brombær, som jeg fandt i fryseren. Jeg bliver nok aldrig sådan en, der dynger mine smoothies til med smukt arrangerede drys af pollen, hampefrø, acai, spirulina og hvad det ellers hedder, men idéen med at spise sin smoothie med ske og toppe den med gode sager, den er jeg med på!

emma slebsager linsesuppe avokadobolleTil frokost varmede jeg en rest linsesuppe og spiste en bolle med rød pesto og avokado til. Det er en af mine favoritkombinationer for tiden, særligt på ristet brød, og jeg kan afsløre at den snart vil dukke op igen i et andet madindlæg ;)

emma slebsager rugbrød med humusOm aftenen stod den på noget så fancy som rugbrødsmadder. Det skal man virkelig ikke kimse af, når dagen har været lang og aftensmaden skal gå hurtigt. Jeg havde lavet tomathummus (kikærter, tomatpure, soltørrede tomater, tahin, citron, olivenolie) og gnaskede et par madder med den i mig.

emma slebsager rugbrød med peanutbutterOg så spiste jeg en mad med peanutbutter og blommemarmelade til dessert. Tak fordi I har stillet så mange gode spørgsmål i spørgerunden allerede, bliv endelig ved med det! Jeg samler dem om en uges tid.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Caroline Taarup
  21. oktober 2015 at 14:02

  Hey Emma! Har du en opskrift på linsesuppen, det ser virkelig lækkert ud.

  også tusind tak for verdens bedste blog :D

  Knus

  • Besvar
   Emma
   21. oktober 2015 at 17:02

   Jeg plejer at freestyle supper. Start med et stege et løg og noget hvidløg i olie, tilsæt fx et par gulerødder og et par kartofler, et par dl røde linser og en blanding af vand og flåede tomater, så det hele er dækket. Krydr det med hvad du kan lide (jeg elsker spidskommen, chili og koriander) og kog det i 20 min. Blend det, tilsæt en dåse kokosmælk og smag til med salt og peber. Haps! Og selv tak <3

  Skriv en kommentar