Mad

Smoothie, linsedeller & boghvedesalat

emma slebsager bolle te og smoothieI går stod jeg op og lavede en smoothie af banan, ananas fra fryseren og frosne hindbær. Jeg elsker, når smoothies nærmest har konsistens som sorbet. Ved siden af spiste jeg en ristet bolle med peanutbutter og drak en kop te, som jeg altid gør.emmaslebsager linsedeller på rugbrødTil frokost spiste jeg rugbrød med linsedeller og chilisovs. Jeg lavede dellerne til min veninde, som kom og spiste middag hos mig i forgårs, men med en skummel bagtanke om, at der nok ville være rester til at spise på rugbrød og komme i fryseren. Det var der. Hurra!emma slebsager boghvede bønner falaflerOm aftenen lavede jeg en salat af kogt boghvede, grønne bønner, soltørret tomat og ovnbagte gulerødder, om jeg spiste sammen med nogle falafler. Totalt lagermåltid: falafler og bønner havde jeg i fryseren, soltørrede tomater og boghvede havde jeg i skuffen, og så lige en enkelt slatten gulerod fra grøntsagsskuffen + en dressing af olie og eddike. Bagefter så jeg Girls og spiste to kanelboller – også fra fryseren. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Agnete
  23. marts 2016 at 22:48

  Hej Emma. De boller, du spiser om morgenen, ser bare så gode ud! Har du lyst til at dele opskriften på dem? :)

  • Besvar
   Emma
   25. marts 2016 at 11:37

   Tak! Jeg bager altid boller på slump, men grundingredienserne er en halv liter vand, en kvart Palle gær, et stort drys salt og så meget mel, at det får en havregrødsagtig konsistens. Ind i køleskabet og hæve natten over, og så sætter jeg bollerne på en bageplade med to skeer og bager dem ved mindst 200 grader.
   Det var ikke ret præcist, men jeg håber, at du kan bruge det alligevel?

   • Besvar
    Agnete
    25. marts 2016 at 18:20

    Tak for svar. :) Jeg prøver mig frem!

 • Besvar
  Lulu
  25. marts 2016 at 08:47

  Hej Emma. Jeg har længe spekuleret over noget, som du måske kan svare mig på? :) Jeg elsker varer fra mærket Nutana, men så vidt jeg kan se på emballagen, er mærket ikke økologisk. Det undrer mig derfor, at deres slogan er ‘Good thinking*, for hvad skal det betyde? Håber du kan svare på mit spørgsmål! :)
  God dag!

  • Besvar
   Emma
   25. marts 2016 at 11:39

   Hej Lulu! Jeg køber deres falafler en gang imellem, men ellers kender jeg ikke deres sortiment desværre. Men prøv at skrive til dem måske? Falaflerne er økologiske og veganske :)

  Skriv en kommentar