Mad

Smoothie, eksamenslæsning & vegetarsushi

Jeg har været kongen af overspringshandlinger den sidste halvanden uge, men nu går den ikke længere. Jeg har en eksamensopgave, der skal afleveres den 1. juni. Indtil da har jeg givet mig selv aftaltestop – ikke flere planer, end der allerede er i kalenderen, og næsen i bøgerne. Prøver at gøre det lidt sjovere ved at spise lækre ting som vegetarsushi og smoothies. Og mærke på min mave, hvor der lige nu flere gange dagligt er totalt gang i den med spark og bevægelse. Mega, mega hyggeligt. Den her sommer bliver helt særlig – og varm!

smoothie banan hindbær kokosApropos varme, så kører jeg smoothiestilen om morgenen for tiden. Med et stykke ristet brød (eller to – jeg er sulten jo!) ved siden af og den obligatoriske kop morgente.

artiskokpestoTil frokost lavede jeg artiskokpesto. Det er bare at blende et glas artiskokker, et godt skvæt citronsaft, en håndfuld frisk basilikum og lidt olivenolie. Mums. Pyntede med mere basilikum, drak en iste til og læste om at finde mening og håb.

vegetarsushiOm aftenen spiste jeg vegetarsushi fra dagen inden, hvor jeg besøgte mine forældre, som havde købt mere sushi, end vi kunne spise. Ingen klager over at tage resterne med hjem!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  23. maj 2017 at 09:22

  Stort tillykke med maven!
  Den vegetar sushi ser lækker ud, hvor har I købt den?

  • Besvar
   Emma
   23. maj 2017 at 10:16

   Tusind tak :) Jeg ved faktisk ikke hvad stedet hedder, men jeg mener det er på Rosenvængets Allé på Østerbro.

 • Besvar
  Bodil
  23. maj 2017 at 09:44

  Skøn nyhed – tillykke. Der er ikke noget bedre end børn :-)

  • Besvar
   Emma
   23. maj 2017 at 10:16

   Tak Bodil! Det er nemlig rigtig skønt :)

 • Besvar
  Anne
  24. maj 2017 at 09:51

  Stort tillykke med maven!

  Jeg vil klappe i mine små hænder, hvis du en dag vil skriver lidt om bæredygtighed og babyer :-)

  • Besvar
   Emma
   25. maj 2017 at 07:51

   Tak Anne! Jeg har igen planer om at blive mommyblogger, men mon ikke også dét aspekt af mit liv sniger sig ind på bloggen :) Der er i hvert fald ingen forskel i mine værdier og ønsker om bæredygtighed på den front i forhold til alle andre fronter.

 • Besvar
  Sophie
  25. maj 2017 at 09:33

  Hej Emma. Stort tillykke! Hvordan laver du smoothies?

  • Besvar
   Emma
   25. maj 2017 at 09:51

   Tusind tak! Det er ret forskelligt, men typisk med banan (nogle gange fra fryseren), frosne bær, og noget flydende – fx en appelsin eller et skvæt plantemælk eller vand. Og lige for tiden tilsætter jeg også kværnede hørfrø :)

 • Besvar
  Josefine
  25. maj 2017 at 20:12

  Stort tillykke. Min søster og jeg elsker virkelig din blog (og Sustain Daily) og vi blev ovenud begejstrede for nyheden om voksende mave, haha. Selvom vi ikke kender dig! Men du har altså et par fans i Århus :)
  Held og lykke med eksamensskrivningen!

  • Besvar
   Emma
   25. maj 2017 at 23:00

   Årh, tusind tak! Det gør mig totalt glad at høre, at I hepper fra Århus :D

  Skriv en kommentar