Mad

Sløv mandag og en bulgursalat

At her så småt begynder at komme billeder af aftensmad igen er et sikkert tegn på, at foråret har ramt os og lyset er på vej tilbage. Det har været for mørkt til at tage et ordentligt billede ved aftensmadstid de sidste mange måneder, men nu! Nu vender det. Jeg har brugt weekenden på at blive klogere på klimaet og løsningerne og formidling, spise lækker mad og drikke øl i godt selskab allerlængst ude og allerhøjest oppe på Refshaleøen. I dag har jeg pjækket fra mit mandagsyogahold og udrettet absolut intet andet end at spise en kæmpe portion bulgur med ovnbagt græskar. Det trængte jeg til.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Karoline
  17. marts 2014 at 23:00

  Den salat ser lækker ud – hvad er det ellers i udover græskar og bulgur? :)

  • Besvar
   Emma
   18. marts 2014 at 09:32

   Tak :) Det er avokado, rødløg og kidneybønner.

 • Besvar
  Marian
  19. marts 2014 at 08:02

  Jeg har lavet den dejligste bulgur i Römertopf (sammen med kylling godt nok). Kom bare bulguren direkte i topfen sammen med rodfrugter, lidt vand, herbamare boullion, hvidløg og kokosmælk – så lod jeg det koge i ovnen. Nøj det blev så mega godt… haps!

  • Besvar
   Emma
   19. marts 2014 at 10:03

   Jeg glemmer tit bulgur, men det er egentlig ret lækkert. Fik det også som fyld i peberfrugter hos mine forældre for nylig, det var et hit. Jeg ejer ikke en römertopf, men det lyder godt med kokosmælkssimren!

  Skriv en kommentar