Mad

Samba, rösti & chili

Godmorgen derude, så nærmer vi os for alvor julen! Jeg glæder mig til ti dages ferie med alt hvad det indebærer af juleknas, kolde gåture, ekstra hænder til at underholde den lille fyr, sofatid og festligheder. Jeg skyder ballet i gang på fredag, hvor jeg fylder 28 og har inviteret min nærmeste familie til dhalmiddag. Tænk engang, 28 år. Det er ikke så lidt. Men det er ikke dét, det skal handle om nu. Nu skal det handle om tre veganske måltider, som jeg forevigede forleden.

Til morgenmad spiste jeg et par hjemmebagte boller med samba, som er en slags økologisk nutella. Hver gang vi får besøg fra Tyskland, bestiller vi et par glas med. Og så spiser vi dem hurtigere, end jeg bryder mig om at indrømme :)

Til frokost spiste jeg et par madder, som fik mig til at tænke på, om jeg mon er ved at forvandle mig til min far? Rugbrød, stærk sennep, rösti og syltede agurker. Goddaw du gamle! Det var overraskende lækkert, kartofler på brød (også kendt som kulhydrat med kulhydrat på) slår altså aldrig fejl.

Om aftenen spiste jeg chili sin carne, en af mine mest trygge aftensmadsretter. Sådan en skål varm chili med ris til og masser af krydderier i er ren comfort food. Især når den bare serveres med en gaffel og kan tages med i sofaen.

Reklame: Husk rabatkoden ‘EMMA17’ til Dilling Underwear! Den gælder til og med 31.12. og giver 20% i hele deres webshop. Perfekt hvis du mangler en julegave og gerne vil give noget (til dig selv?), som er ansvarligt produceret, holdbart og vintervarmt.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar