Mad

Samba, pasta og cafe Ñ

I går gik vi først i gang med eksamensskrivningen halv ti, så inden havde jeg tid til at bage boller og spise en med samba. Til afveksling fra min sædvanlige sorte morgente drak jeg grøn te, som mine arbejdskolleger har haft med hjem til mig fra Tokyo, sødt ikke?Da vi for alvor fik firkantede øjne, kastede vi pasta i en gryde og tømte mit køleskabet for grøntsager. Pesto og oliven fandt vi også, og vupti så var der frokost!

Om aftenen tog vi på Cafe Ñ og smovsede. Jeg havde mit kamera med i tasken, fast besluttet på at tage et billede af maden selvom det stadig er grænseoverskridende for mig at gøre, når jeg er ude, men så havde jeg glemt at putte kort i kameraet. Klebager!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar