Mad

Rugbrød, sammenskud & pesto

God formiddag – med solskin og det hele! Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Vi fejrede med firerettersmenu og en håndfuld søde venner, og jeg havde mit voksenlivs mest overskudsagtige første januar. Gik en tur og alt muligt! Hvilken førte til, at jeg opdagede, at der er fyldt med løbere rundt om søerne den 1.1. Say what!? Det må være alle dem, som dels har et nytårsforsæt om at komme i form, dels har været designated drivers til nytårsaften og dels har fået nok af deres familier og trænger til alenetid, blev vi enige om. Ellers giver det jo ingen mening at motionere på den eneste dag om året, hvor alle er slatne.

Her er tre måltider, jeg spiste i sidste uge – lidt hurtigt, lidt rester, lidt flere rester. Det passer meget godt med, hvordan 90% af mine måltider er for tiden.

Til morgenmad hapsede jeg to stykker ristet rugbrød med peanutbutter, en klementin og den sædvanlige kop te. Jeg løber tør for te lige om lidt og glæder mig til at smutte i Tante T i Torvehallerne og købe nye forsyninger. Min favorit, Earl Blue, kommer helt sikkert med hjem. Og måske falder jeg for en forårsagtig te også? Sidst købte jeg en appelsinte til vinteren.

 Til frokost spiste jeg rester fra aftenen inden, hvor jeg havde madklub med et par af mine studieveninder. Vi snakkede om #metoo, at oprette virksomhedskonto, om rosenkål er bedst rå eller tilberedt og at kaste sig ud i nye faglige udfordringer. Den madklub er god, er den!

Om aftenen spiste jeg pasta med Jonathans hjemmelavede pesto, som vi havde til overs fra nytårsaften. Luksus!

I dag skal jeg besøge min veninde helt nyfødte baby for første gang, have halvdelen af min mødregruppe på besøg og måske, hvis jeg får tid til det, tage et par billeder til Sustain Daily. Hvad skal I?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar