Mad

Rødbedejuice, pizzamadpakke & kikærtesalat

Morgen, middag, aften – jeg har samlet billeder af en kikærtesalat, en rødbedejuice og en pizzarest til jer, er I klar?

Til morgenmad spiste jeg en bolle fra Emmerys fra en Too Good To Go Pose (skåret over på den forkerte led, fordi jeg synes de bliver så store, når man bare skærer dem i halve) med mandelsmør og kakaonibs på og drak en juice fra Frankly. Efter at have prøvet en hel kasse vil jeg sige, at den med rødbede er bedst, stærkt efterfulgt af grapejuicen og den grønne juice. Bittert eller med ingefær, count me in!

Til frokost spiste jeg flere pizzarester + en rest ovnbagte kartofler og rødbeder + broccoli og asparges. Og så en appelsin til. Det var ikke noget gennemtænkt eller særligt klogt sammensat måltid, men et sammensurium af rester fungerer altid i en snæver vending, ik?

Om aftenen lavede jeg en kikærtesalat à la den her fra Meyers, bare med avokado i stedet for persille og spidskål i stedet for rosenkål. Man må tage hvad man har og alt det der – kombination af kikærter, citron, hvidløg, æbler og kapers er jeg i hvert fald blevet stor fan af. Det kan anbefales! Jeg lavede så meget, at der var nok til frokost dagen efter også. På den måde fik jeg altså både tømt køleskabet for rester OG produceret en rest til næste dag. Win win!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar