Mad

Rødbedeboller

Skulle det være en lyserød rødbedebolle? Jeg rev en rødbede og kom den i vandet, da jeg havde opløst gæren. Det gav en fuldstændig lyserød langtidshævet bolledej og en portion fuldstændig lyserøde boller. Ret fint, synes jeg. Og så smager de godt og sødt og er lækre med hummus på.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

  • Besvar
    A+K/Venterpaavin
    22. februar 2014 at 21:23

    Lækkert og prinsesset i en! <3

    – Anne

    • Besvar
      Emma
      23. februar 2014 at 17:49

      Ja, det er vel sådan set en form for prinsesseboller. I hvert fald hvis man tror, at prinsesser kan lide lyserød.

  • Besvar
    Marian
    23. februar 2014 at 10:34

    ja tak! Jeg er vild med rødbede i ALT :)

    • Besvar
      Emma
      23. februar 2014 at 17:48

      Det er virkelig også en skøn fætter, sådan en rødbede.

  • Besvar
    Lisa
    24. februar 2014 at 22:15

    Uhh, mine yndlingsboller består som udgangspunkt af revet rødbede. Mel til den hænger sammen og så koldthævet. Det smager bare SÅ GODT! :D

  • Besvar
    Rikke Nielsen
    26. februar 2014 at 00:29

    Uhh lyder super lækkert. Overvejede det men kom fra det. Men tror jeg nu har et formål til nogle snart lidt rynkede rødbeder :) Og skal helt sikkert laves til min søster når hun skal besøges næste gang:)
    Tak for endnu en gang lækker inspiration:)

  • Skriv en kommentar