Mad

Ristet brød, dhal & tøm køleskabet

Det kolde, grå aprilvejr har bragt mig tilbage til trangen til ristet brød, gryderetter og ovnbagte rodfrugter. Her er tre måltider fra en dag, som lige så godt kunne have været i januar eller december at dømme ud fra mine måltider:

Først morgenmad, selvfølgelig. Jeg er sådan en, der vågner om morgenen og tænker “Uhm, hvad vil jeg have til morgenmad i dag?” med rumlende mave, så der er ikke noget med at springe den over. Ristet brød med mandelsmør og kakaonibs + vindruer + te gjorde det for mig denne dag.

Til frokost varmede jeg rester af dhal og ris og frydede mig over, at jeg havde lavet en kæmpe portion nogle dage inden, så der var lækker frokost på ingen tid.Om aftenen stak jeg hovedet dybt ind i køleskabet og fandt på det her: Ovnbagte kartofler og rødbeder, dampet broccoli og asparges, en rest rucola, en klat daddelchutney og lidt kalamataoliven. Haps haps! Slet ikke noget dårligt tøm køleskabet-måltid. Asparges, kartofler, rucola og oliven var rester fra en pizzafest, vi holdt i weekenden, hvor folk selv tog toppings med og vi havde lavet dej og tomatsovs. Fra pizzatopping til det her – grøntsager kan det hele!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar