Andet

Plantestatus og forandring

Se lige, hvor store og fine mine små tomatplanter har vokset sig! Jeg synes næsten, at jeg kan se dem gro for tiden, så hurtigt går det. Spørgsmålet er bare, hvor jeg skal plante dem hen, når de skal ud. Planen har hele tiden været en kapillærkasse à la TagTomat på altanen, men der er sket det i mellemtiden, at bestyrelsen her hvor jeg bor har besluttet, at vi skal have højbede i gården. Hvilken fryd! Sidste år satte Emilia og jeg jo kompostbeholdere op, og nu skal komposten altså bruges til højbede. Det er i mine øjne verdens dejligste plan og en helt perfekt bivirkning af kompostprojektet. Sådan ruller rouladen, når man sætter noget i gang. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: Hvis vi starter med hverdagsforandringer og nye grønne vaner, så sker der pludselig en hel masse :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

 • Besvar
  Mai-Britt
  11. maj 2014 at 18:09

  Hvor fedt! Håber, at jeg kan være med til at præge beboerne her i samme retning :)

  • Besvar
   Emma
   11. maj 2014 at 21:33

   Det er nemlig mega fedt :) Hvad har du gang i, der hvor du bor?

 • Besvar
  Linn
  11. maj 2014 at 21:43

  Er “Sådan ruller rouladen” et dansk ordsprog, eller har du selv opfundet det? ELSKER udtrykket. Det skal jeg prøve at adoptere ind i mit svensk-danske sprog med en gang :)

  • Besvar
   Emma
   12. maj 2014 at 08:43

   Et dansk ordsprog kan man ikke kalde det, men jeg kan heller ikke selv tage æren for at have opfundet det. Det er min veninde Nina, som begyndte, og så har jeg også adopteret det, fordi jeg synes det er så billedligt godt.

   • Besvar
    Linn
    12. maj 2014 at 09:17

    Åh, hun er genial, hende Nina. Det må du gerne hilse hende og sige :)

  Skriv en kommentar