Andet

Planter på væggene

Hvis jeg kunne, ville jeg have taget Ellsworth Kellys plantetegninger med hjem fra Louisiana i går og hængt dem op i min lejlighed. Jeg er sikker på, at vi ville have levet et langt, smukt liv sammen. Tegningerne er så fine, enkle og vidunderlige, at jeg næsten snyder jer for en oplevelse ved at skrive om dem: udstillingen har nemlig sidste dag i dag! Min søde farmor forærede mig kataloget som vejer 2 kilo og plakaten – så jeg fik faktisk (en trykt kopi af) samlingen med hjem. Det er sjovt med kunst; mens min farmor og jeg talte samme sprog som Kellys planter, susede andre igennem med et “hold kæft hvor er de her billeder kedelige!”. Sådan er der så meget. Jeg er i hvert fald fan.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Inga
  29. april 2012 at 14:14

  Jeg var der også igår,med hele familien og nåede derfor kun Gursky og avantgardens kvinder. Måtte minde mig selv, et par gange, om HVORFOR jeg slæber ungerne med til såda noget; de har godt af at se noget andet end Ramasjang ;-) Men jeg ville gerne kunne have nydt Ellsworth Kelly, og Andreas Gursky helt alene…

  • Besvar
   Emma
   29. april 2012 at 14:30

   Hehe. Ej det er ærgerligt. De var så fine, de planter! Hvis I slet ikke var derinde, fik I så heller ikke oplevet Gleaming Lights of the Souls? Den er ret fantastisk. Men hey, Gursky – synes de ikke det var sjovt at gå på opdagelse i dem?

 • Besvar
  » Spis hyg spis hyg spis hyg spis hyg emma slebsager
  26. maj 2012 at 13:06

  […] læse bøger, høre hele Harvest på repeat og være alene, spise store is, blogge, indramme min plakat – ja, faktisk gøre mine dage til én lang vekslen mellem at spise og hygge, spise og hygge. […]

 • Besvar
  Olivia
  9. september 2015 at 08:18

  Ved du om denne plakat kun kan købes i butikken? :)

  • Besvar
   Emma
   10. september 2015 at 07:25

   Nej, det ved jeg desværre ikke noget om.

  Skriv en kommentar