Mad

Perlespelt og påskeæg

Jeg havde lavvande i køleskabet efter Berlin og sommerhus, så det blev en improviseret middag af perlespelt, spinat, persille og bælgede edamamebønner i går. Alt grønt fra fryseren, som man siger. Vi skød eksamensperioden i gang med gruppedannelse og brainstorm på uni om eftermiddagen, så det passede mig udmærket at hvile hovedet og bælge nogle edamamebønner, da jeg kom hjem. Hapsede det hele (og et påskeæg fra min mormor) med det absolut sidste af min sambal oelek. Er der nogen af jer, som ved, hvor man kan få en rigtig stærk økochilisovs? Ikke noget mildt pjat, men sådan en med fut i og helt uden tomat? Lad mig endelig vide, hvis du kender en.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Josefine
  23. april 2014 at 17:16

  Stærk chilisovs er fantastisk. Jeg køber min egen på et økologisk Farmers Market i USA når jeg besøger mine forældre. Den er vanvittigt stærk og så er den endda hjemmelavet! – men det kan du selvfølgelig ikke bruge til så meget. Men måske kan du bruge til noget, at jeg er rigtig glad for din blog og at den inspirerer mig helt ufatteligt meget i dagligdagen?

  Kram fra Josefine :)

  • Besvar
   Emma
   23. april 2014 at 22:12

   Det lyder som om vi har samme smag i chilisovs! Haps. Og jeg kan bruge det hele :) :)

 • Besvar
  Louise
  23. april 2014 at 17:48

  Jeg har desværre ingen anelse… Er selv nybegynder udi chili, så for mit vedkommende må den gerne være uden så meget “fut” i :)) hvor kan det købes, altså økologisk?

  • Besvar
   Emma
   23. april 2014 at 22:15

   Hehe. De har i hvert fald økologisk mild chilisovs i min Superbrugsen (den på Nørrebrogade) og i den helsekost, der ligger ved siden af.

  Skriv en kommentar