Mad

Pastelmorgenmad, pesto & bygotto

Godmorgen :) Jeg er tidligt oppe af en søndag at være, for vi har arbejdsdag i gården i dag. Inden jeg smutter ned, vil jeg lige vise, hvad jeg spiste i onsdags.

emma slebsager pastelmorgenDet startede med en morgenmad i pastelfarver: ristet brød med peanutbutter, grøn te og en smoothie af banan, frossen vandmelon og frosne hindbær toppet med granola.

emma slebsager pasta med rucolapestoTil frokost spiste jeg en rest pasta med ruccolapesto inspireret af Linns opskrift, bare uden parmesan og med flere nødder og lidt mere olie.

emma slebsager lauras bygottoOg om aftenen var jeg til GRO SELV-aften i Plantelaboratoriet, hvor vi spiste bygotto med svampe og talte om, hvilke grønne projekter, der mangler i København, og hvordan vi kan sætte dem i gang.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

  • Besvar
    A+K/VenterPaaVin
    11. april 2016 at 23:51

    Det er godt nok jævnt pæn morgenmad, det der!

    – A

  • Besvar
    Emma
    12. april 2016 at 10:20

    Tak skal du have :)

  • Besvar
    Greatest hits fra april – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
    27. april 2016 at 17:47

    […] er som altid gang i køkkenerne hos Sustain Daily’s bloggere. Emma har spist to gange lyserød morgenmad, og Marianne Luna har fristet med smoothieskåle med fin topping. Fornemmer vi en trend? Katrine […]

  • Skriv en kommentar