Mad

Pandekager, TGTG & bolsjebeder

Hvad passer bedre til en grå fredag end pandekager? Jeg ved det ikke. Til gengæld ved jeg, at hvis man er snedig nok, når man laver pandekager, så kan man lave dobbelt (eller tredobbelt) portion, så man har til en ekstra dag eller to. Så kan en kedelig hverdagsmorgen hurtigt få et søndagstouch – tippet er hermed givet videre!

pandekager med blaabaerI tirsdags tog jeg fx en omgang allerede bagte pandekager ud fra køleskabet, varmede dem en lille smule på brødristeren og spiste dem med en blanding af blåbær (fra frost) og ahornsirup. Haps haps!

sandwich fra emmerysTil frokost spiste jeg en sandwich fra en Too Good To Go-pose. Jep, jeg var heldig og fik en vegetarsandwich igen! Den var med cheddar, rucola og noget kompot af en art, som smagte mega godt.

bolsjebeder og linserTil aftensmad skruede jeg op for farverne med en skål med alt godt fra køleskabet – bolsjebeder fra sidste uges pose i KBHFF, edamamebønner fra fryseren, gulerødder, belugalinser og ristede mandler. Alt sammen snasket ind i en tahindressing, som man ikke rigtig kan se på billedet. Og det var den dags måltider!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Josefine
  26. februar 2017 at 22:16

  Hej! Jeg har lige fundet din blog, og jeg finder den enormt inspirerende. Jeg spiser selv vegetarisk og går også ind for økologi. Jeg går meget op i, at man skal undgå madspild. Jeg vil derfor høre dig, hvor din Too Good To Go sandwich var fra?

  • Besvar
   Emma
   26. februar 2017 at 22:53

   Hej Josefine, velkommen til! Sandwichen var fra en pose fra Emmerys :)

  Skriv en kommentar