Mad

Pandekager, linsedeller & en sandwich fra SMAG

I morges vågnede jeg op til, at morgensolen væltede ind i mit køkken – ah, hvor er det dejligt, og hvor har jeg savnet det! Lige om lidt er det forhåbentlig lunt nok til at drikke morgente på altanen med et tæppe på og sol i hovedet. Så bliver det ikke bedre! Her er tre måltider fra en dag i sidste uge, hvor jeg havde god til til at lave morgenmad og dårlig tid til at lave aftensmad:

Jeg startede dagen med en stak pandekager med hindbær og ahornsirup og den sædvanlige kop te. Så kan resten af dagen næsten umuligt gå galt.

Til frokost spiste jeg madpakke: To boller med rosiner og valnødder, en perfekt moden avokado og de sidste linsedeller fra fryseren. Haps haps! Jeg elsker at have en moden avokado med på madpakken!

Om aftenen var jeg til yoga og helt færdig bagefter, så jeg besluttede, at jeg havde fortjent en sandwich fra SMAG. Den med flækærtefalafler og hvid bønnecreme er virkelig god, skulle jeg hilse at sige. Ville ønske,at jeg selv fik smurt sådan en overdådig sandwich en gang imellem. Det er jo egentlig ikke så svært – en mos/hummus af en art, en form for delle, og så lidt salat, lidt edamamebønner, lidt chili og lidt grøntsager. Måske et projekt til madpakkerne i næste uge?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  LIVING WITH LESS
  15. marts 2017 at 23:51

  Nom, hvor ser det lækkert ud!

 • Besvar
  CK
  17. marts 2017 at 11:37

  Uhm! Har du en opskrift på dine linsedeller? De ser ualmindeligt lækre ud!! :)

 • Besvar
  Lise Wind
  18. marts 2017 at 23:16

  Hej Emma :)
  Fryser du linsedellerne ned i glasset?

  • Besvar
   Emma
   19. marts 2017 at 23:07

   Enten i glas eller i en pose, ja.

  Skriv en kommentar