Mad

Pandekager, hummus & ravioli

Jeg fandt lige tre måltider fra en dag for snart nogle uger siden. Havde helt glemt at vise jer dem. Men eftersom der både var pandekager og ravioli på menuen, tænkte jeg, at de godt kunne tåle at se dagens lys en smule forsinket!

Veganske pandekager, vandmelon, kokosyoghurt og teDagen startede med vandmelon, pandekager efter NeoHippies opskrift toppet med kokosyoghurt, frisk mynte og ahornsirup, og min sædvandlige kop te.

sandwich med hummus, avokado, soltørrede tomater på bolle fra Det Rene BrødTil frokost lavede jeg en sandwich med hummus, avokado, gulerødder, soltørrede tomater og chilisovs. Mums. Bollen er en rest fra et arrangement, Jonathan var til, hvor der var brød fra Det Rene Brød (totalt god økobager, som i øvrigt laver byens bedste frøsnappere) til overs, som han fik med hjem.

ravioli med pesto og valnødder IrmaOg til aftensmad fik jeg det her: Ravioli med pesto! Det var egentlig meningen, at vi bare skulle have pasta med pesto, men så gik vi i Irma… Det kan godt være farligt at gøre på tom mave. I hvert fald endte det med, at vi købte både den med svampe, som er vegansk, og den med ricotta og spinat. De var gode begge to, men altså, hvad er ikke lækkert vendt i pesto og toppet med ristede valnødder?

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar