Mad

Pandekager, falafel & rösti

God lørdag morgen! Her er tre måltider fra en dag i denne uge:

Til morgenmad spiste jeg rester fra aftenen inden, hvor vi fik pandekager med æblemos og kanelsukker. Det er ikke mig, som er pandekagemester her i huset. Jeg har den luksus at være den, som spiser dem, ikke den, som bager dem. He. Med morgenmaden klar i køleskabet havde jeg tid til at få lavet en oversigt over december i min bullet journal. Gider I egentlig høre om, hvordan jeg bruger bullet journal-systemet? Det er en måde at samle sin kalender, sine lister og sine spredte noter i én notesbog og helt analogt. Det er min store nørdeinteresse lige nu, jeg sluger youtubevideoer og følger instagrammere i stor stil. Sig til, hvis vi skal snakke om det herinde.

Til frokost spiste jeg en falafel fra min yndlingspusher Durum Bar på Nørrebrogade. De bager selv deres brød og laver falaflerne, når man bestiller dem. Og så er deres hummus god, og de kommer kål og jalapenos og stærk chili i. Lige det ekstra, som gør, at jeg gerne går lidt længere end til den nærmeste falafelbar.

Til aftensmad spiste jeg den her sygt gode mad: Rugbrød med kartoffelrösti og tomat. Rösti er undervurderet og en ting, jeg ofte glemmer. Det er sygt billigt, lækkert, nemt og klimavenligt. De er bare lavet af revne kartofler, fintsnittet løg, salt og peber blandet sammen og stegt i olie. Når de er frisklavede er de sprøde og mumsede, og dagen efter (eller mange dage efter, hvis man fryser dem ned) fungerer de udmærket som pålæg.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

12 kommentarer

 • Besvar
  Johanne
  2. december 2017 at 12:53

  Hej Emma! Jeg går selv og lurer lidt på bullet journal-systemet, så jeg vil gerne høre mere om dine tanker bag :-) God weekend!

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:02

   Cool, tak for respons – jeg får skrevet noget om det inden længe!

 • Besvar
  Marianne Luna
  2. december 2017 at 19:13

  Jeg er også nysgerrig på at høre, hvordan du bruger bullet journal. :)

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:03

   Fedt Marianne – coming up!

 • Besvar
  Hope
  2. december 2017 at 20:53

  Jeg vil gerne høre om fin bullet journal😄
  Elsker rosti, men har endnu ikke lavet nogle selv

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:03

   Åh, lav det lige en dag, det er så lækkert og nemt!

 • Besvar
  Anne
  2. december 2017 at 21:39

  Jeg vil også rigtig gerne høre mere om din bullet journal.

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:03

   Det er en aftale :)

 • Besvar
  Karoline
  3. december 2017 at 12:13

  Ih ja skriv endelig lidt om dit take på bullet journal! Jeg går og tager tilløb til selv at starte på det, men det virker lidt uoverskueligt.

  Durumbar er virkelig også et af mine ynglingsteder når det kommer til falafel, mmmm

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:04

   Dejligt med en Durum Bar-fan mere! Det ER nemlig lidt uoverskueligt. Jeg skriver noget snart.

 • Besvar
  Simone
  4. december 2017 at 13:24

  Jeg vil så gerne høre om din bullet journal! Jeg har selv en og jeg har prøvet forskellige ting, men jeg kan simpelthen ikke komme igang. Glemmer at den findes!

  Så jeg er stadig på udkig efter hvad den kan hjælpe mig med i min hverdag

  • Besvar
   Emma
   4. december 2017 at 16:05

   Hehe, ja hvis den bliver glemt er den jo ikke til meget hjælp! Jeg skriver snart noget :)

  Skriv en kommentar