Mad

Pandekager, bønner og en salat med romanescokål

Pandekagen har fået en genkomst i mit morgenmadsrepertoire, det er ikke dårligt. Jeg laver en stak sådan her: 1/2 banan, 1 dl mel, 1 dl plantemælk, en tsk bagepulver, et lille nip salt og et drys vanilje eller kanel blendes sammen og steges i kokosolie. De er gode toppet med ahornsirup og frugt. Efter sådan en festmorgenmad spiste jeg en bønnesalat, noget peberfrugt, et æble og en skål med hassel- og paranødder til frokost. Salaten er lavet af hvide bønner, avokado, gulerod og grøn pesto.

Til aftensmad kastede jeg mig ud i et romanescoprojekt! Inspireret af jeres kommentarer brugte jeg den i en salat med æble, belugalinser og ristede hasselnødder. Det kunne jeg sagtens finde på at gøre igen. Hvilket er heldigt, for der var et nyt romanesco i posen i onsdags.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

1 kommentar

  • Besvar
    » Klar, parat, vegetar #2 emma slebsager
    3. marts 2015 at 09:44

    […] er helt uproblematisk. Skal jeg have mange gæster, laver jeg tit linsegryde, suppe, lasagne eller en stor salat. Når det bare er mig, er der tit flere ting på tallerkenen. Et par favoritter er ovnbagte […]

  • Skriv en kommentar